«Ήταν μία δύσκολη χρονιά...» - Το "αντίο" του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο φινάλε του The 2night Show

Έδωσε ραντεβού για την επόμενη σεζόν

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Ήταν μία δύσκολη χρονιά...» - Το

To The 2night Show έριξε αυλαία το βράδυ της Τετάρτης (29/6) με εκλεκτούς καλεσμένους των Άγριων Μελισσών. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θέλησε να αποχαιρετήσει το κοινό, δίνοντας μάλιστα ραντεβού για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Ο παρουσιαστής μάλιστα εξήγησε πως η χρονιά που πέρασε ήταν πολύ δύσκολη για όλες τις εκπομπές, ωστόσο το The 2night Show κατάφερε να μείνει ακέραιο.

Το «αντίο» του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show

«Αυτό ήταν! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά. Δεν χρειάζεται να κρυβόμαστε πίσω από λέξεις και λόγια. Πολύ δύσκολο τηλεοπτικό τοπίο και για ακόμη μια φορά το The 2Night Show θεωρώ ότι με συνεντεύξεις και τους ανθρώπους που έβγαλαν αυτά που είχαν στο μυαλό τους, τους ευχαριστώ έναν προς έναν.

Είναι χρέος μιας εκπομπής να βγάζει καινούργια πρόσωπα. Δεν θέλω να πω παραπάνω. Σε ένα τόσο δύσκολο τηλεοπτικό τοπίο και δύσκολη ώρα, όχι απλά αντέξαμε υπήρξαν πολλές φορές που κερδίσαμε. Το The 2night Show φτιάχτηκε για τα δύσκολα. Πρώτα ο Θεός καλό καλοκαίρι από όλους εδώ! Ραντεβού μετά το καλοκαίρι», είπε χαρακτηριστικά στο κλείσιμο της εκπομπής ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Το μέλλον του Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1

Σιγά σιγά η φετινή τηλεοπτική σεζόν φτάνει στο τέλος της και οι παρουσιαστές συζητούν με τα κανάλια για το τι θα γίνει την επόμενη χρόνια, τι θα κοπεί, τι θα συνεχίσει και τι θα αλλάξει. Από την μία υπάρχουν τα συμβόλαια και από την άλλοι οι μνηστήρες που καραδοκούν να «κλέψουν» τον παρουσιαστή που θα τους ανεβάσει τα νούμερα.

Φέτος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, έχει μετατραπεί σε ένα χρυσό Μήδα που ότι αγγίζει γίνεται χρυσός. Σε όποια εκπομπή έχει εμπλακεί το όνομά του η επιτυχία είναι δεδομένη και αυτό είναι κάτι που δεν προτίθεται να χάσει ο ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει ο «Εκατομμυριούχος» έχει πάρει το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν, ενώ οι ιθύνοντες δεν θέλουν να αλλάξουν τίποτα στο εν λόγω project.

Όμως τα πράγματα δεν πάνε πάντα όπως τα σχεδιάζουμε. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες είναι πιθανό ο «Εκατομμυριούχος», να μην ξεκινήσει από Σεπτέμβρη, αλλά από τα μέσα της χρονιάς, όταν οι Ράδιο Αρβύλα ρίξουν αυλαία.