Μαίρη Μαίρη Μαίρη 14/10: Η Μαίρη ξυπνάει με έναν άγνωστο άντρα δίπλα της

Όλα όσα θα δούμε απόψε στην νέα σειρά του Mega

Αρκετές είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν στο αποψινό 14/10 επεισόδιο της νέας σειράς του Mega, Μαίρη Μαίρη Μαίρη, που έκανε πρεμιέρα πριν μερικές μέρες (δείτε εδώ τι τηλεθέαση έκανε).

Τι θα δούμε απόψε 14/10 στο Μαίρη Μαίρη Μαίρη

Επεισόδιο 3

Expand player

Μαίρη (Νίκη Λάμη): Ξυπνάει και βλέπει δίπλα της έναν άντρα που δεν αναγνωρίζει, τον Ηλία. Τηλεφωνεί στην Μπέτυ τρομοκρατημένη. Δεν θυμάται τίποτα από το προηγούμενο βράδυ. Ο Ηλίας είναι σίγουρος ότι η γυναίκα δίπλα του ονομάζεται Κατερίνα. Η Μαίρη και ο Ηλίας προσπαθούν να δώσουν αμοιβαίες εξηγήσεις.

Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη): Η Μιμίκα εισβάλλει στο σπίτι της φίλης της, της Μαίρης, και του Γιώργου. Είναι πολύ θυμωμένη με τον Πέτρο, ο οποίος την απειλεί με χωρισμό. Την ίδια στιγμή, ο Πέτρος χτυπάει το κουδούνι. Ακολουθούν σκηνές ζηλοτυπίας, με τη Μαίρη και τον Γιώργο να βρίσκονται άθελά τους στη μέση του καβγά.

Μαίρη (Κατερίνα Ζαρίφη): Ο Κώστας ψάχνει αναστατωμένος τη μητέρα του, που δεν απαντά στο τηλέφωνο. Η Μαίρη προσπαθεί να τον καθησυχάσει, όμως ο πανικός δεν σταματά. Οι δυο τους καταλήγουν να ψάχνουν φωτογραφίες της Ντίνας για να στείλουν σήμα εξαφάνισης.

Τι συμβαίνει στα γυρίσματα της σειράς της Βάσως Λασκαράκη με τον πρώην σύζυγο της, Τσιμιτσέλη

Η Βάσω Λασκαράκη παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Real Life και στη δημοσιογράφο Νίκη Κώτσου μιλώντας για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στη συνεργασία της με τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Τσιμιτσέλη για τη σειρά Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη.

«Δεν παίζουμε μαζί στη σειρά με τον Γιάννη, δεν συναντιόμαστε. Ο Γιάννης παίζει με την Νίκη Λάμη. Είναι τρεις παράλληλες σπονδυλωτές ιστορίες τριών γυναικών στην ίδια πόλη, που η καθεμιά έχει τη δική της ζωή. Η Νίκη Λάμη, που προσπαθεί αν φτιάξει τη ζωή της και να βρει τον άνδρα των ονείρων της, η δική μου Μαίρη που έχει τον άνδρα της και το παιδί της και πορεύονται με αυτό κι η Κατερίνα Ζαρίφη με τον Σπύρο Πούλη και τα παιδιά τους που είναι παντρεμένοι μια 20ετία, που έχουν άλλα προβλήματα. Όταν ο Γιάννης κλήθηκε να παίξει στην πρώτη ιστορία, το άκουσα με χαρά. Συνυπάρχουμε σε μια σειρά ως συνάδελφοι αλλά δεν παίζουμε μαζί. Όχι ότι αυτό θα ήταν απαραίτητα κακό. Δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε για όνομα του Θεού», εξομολογήθηκε.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ερωτευμένη η Κατερίνα Ζαρίφη - Ο άντρας που της "πήρε" το μυαλό

Παντρεύτηκε ο τηλεοπτικός σύζυγος της Βάσως Λασκαράκη στο «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη», Κωνσταντίνος Γαβαλάς