Παντρεύτηκε ο τηλεοπτικός σύζυγος της Βάσως Λασκαράκη στο «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη», Κωνσταντίνος Γαβαλάς

Φωτογραφίες από την όμορφη τελετή

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Παντρεύτηκε ο τηλεοπτικός σύζυγος της Βάσως Λασκαράκη στο «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη», Κωνσταντίνος Γαβαλάς

Γάμο και χαρά είχαμε για τον γνωστό ηθοποιό Κωνσταντίνο Γαβαλά το απόγευμα του Σαββάτου, αφού παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Ελευθερία Κοντογιώργη. Υπενθυμίζεται ότι φέτος ενσαρκώνει τον σύζυγο της Βάσως Λασκαράκη στη σειρά «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» του Mega που θα κάνει σύντομα πρεμιέρα.

Το ζευγάρι εκτός από τον γάμο τους πραγματοποίησαν μαζί και τη βάπτιση του παιδιού τους. Το ζευγάρι κρατά γενικά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο φίλοι του ηθοποιού είχαν κάνει την εγκυμοσύνη γνωστή πριν από ένα χρόνο με έναν πολύ πρωτότυπο τρόπο.

Στιγμιότυπα από το γάμο του Κωνσταντίνου Γαβαλά

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Φωτεινής στη Νέα Σμύρνη. Εκτός από τον γάμο του πραγματοποίησε τη βάφτιση του γιου που πήρε το όνομα Ερμής. Νονοί του γιου του Κωνσταντίνου Γαβαλά και της Ελευθερίας Κοντογιώργη ήταν ο Κώστας Μαρτάκης και η Μελίνα Τσιμπρακλίδη.

Το ξεκαρδιστικό σκηνικό που έζησαν με τη Λασκαράκη στα παρασκήνια του «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη»

Με ανυπομονησία αναμένουν οι τηλεθεατές τη σειρά «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» που αναμένεται να βγει στον αέρα πολύ σύντομα με πολύ ταλαντούχους ηθοποιούς και ξεκαρδιστικό σενάριο. Κάποιοι από αυτούς βρέθηκαν στις 6/9 στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μεταξύ άλλων αφηγήθηκαν και ένα ευτράπελο που τους έκανε να ξεκαρδιστούν στα γυρίσματα με πρωταγωνιστές τη Λασκαράκη και τον Γαβαλά.

Στο νέο σίριαλ θα δούμε και τον Γιάννη Τσιμιτσέλη που υπήρξε παντρεμένος με τη Λασκαράκη και τώρα θα χρειαστεί να συμπρωταγωνιστήσουν. Ωστόσο ο ηθοποιός δηλώνει ψύχραιμος και περιέγραψε μάλιστα και σε συνέντευξή του το πως βλέπει αυτή τη συνεργασία.

Στην εκπομπή λοιπόν της Δανάης Μπάρκα είδαμε τα εξής:

Ο Μιχάλης Ρέππας μίλησε για τις πρωταγωνίστριες και είπε: «Όχι δεν βρίσκονται ποτέ αλλά οι ιστορίες τους βρίσκονται παράλληλα».

Η Βάσω Λασκαράκη ως άλλη «Μαίρη» είπε: «Χαίρομαι που επέστρεψα στο Mega το καλό, που επέστρεψα στην κωμωδία. Τα κοινά στοιχεία με τον ρόλο είναι ότι είμαστε στην ίδια ηλικία, είναι παντρεμένη με ένα παιδί. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε στην πορεία.

Πιστεύω ότι όλοι θα βρουν κάποιον να ταυτιστούν γιατί αφορά την καθημερινότητα κάθε γυναίκας. Καλύπτουμε τη Μαίρη των 20, των 30, των 40».

Ο Κωνσταντίνος Γαβαλάς που υποδύεται τον σύζυγο της Βάσως Λασκαράκη ανέφερε: «Νιώθω πολύ χαρούμενος με την κατάσταση που επικρατεί εδώ. Σίγουρα θα υπάρχουν άντρες που θα ταυτιστούν. Νομίζω το μεγαλύτερο ποσοστό των αντρών που έχουν οικογένεια και είναι στην ηλικία των 40».

Το πιο ευτράπελο σκηνικό που έχει συμβεί στα γυρίσματα παραδέχτηκαν ότι ήταν το τελευταίο γύρισμα με τη Βάσω Λασκαράκη και τον Κωνσταντίνο Γαβαλά όπου από τα γέλια δεν μπορούσαν να γυρίσουν τη λήψη.