Survivor: Η Άννα Μαρία Βέλλη ήταν σε σχέση με τον κούκλο Άρη Μακρή

Είχαν ανεβάσει και πολλές γυμνές τους φωτογραφίες

Η Άννα Μαρία Βέλλη αρκετό καιρό πριν μπει στο Survivor βίωσε τον χωρισμό, αφού μετά από τρία χρόνια σχέσης με τον Άρη Μακρή αποφάσισαν να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους.

Η εκπομπή “Στη Φωλιά των Κούκου” είχε επιβεβαιώσει τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ζευγάρι χώρισε και μάλιστα σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ ο Άρης Μακρής έφυγε από το σπίτι στο οποίο και έμενε μαζί με την Άννα Μαρία Βέλλη.

Expand player

Ο Άρης Μακρής, επιβεβαίωσε τον χωρισμό τους στον αέρα της εκπομπής Pop up, διαβάστε εδώ όλα όσα είπε.

Οι δυο τους ήταν γεννημένοι, όπως φαινόταν, ο ένας για τον άλλον και έζησαν τρία υπέροχα χρόνια. Η τρέλα τους ήταν αξεπέραστη και πολλές φορές είχαν ταράξει το διαδίκτυο ανεβάζοντας κοινές γυμνές φωτογραφίες τους.

Οι γυμνές φωτογραφίες της Άννας Μαρίας Βέλλη και του Άρη Μακρή

Σε σχέση η Άννα Μαρία μετά τον χωρισμό της με τον Άρη Μακρή

Όπως γράφει δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, η δημοσιογράφος - Youtuber, είναι ερωτευμένη με τον 32χρονο Αρκάδιο Σβολάκη, που εργάζεται σε εταιρεία ενοικιάσεων πλοίων και είναι άκρως γοητευτικός.

Το ζευγάρι πέρασε όλο το καλοκαίρι μαζί στα ελληνικά νησιά ενώ η Άννα Μαρία Βέλλη σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα νιώθει ανακουφισμένη που ο σύντροφός της δεν έχει καμία σχέση με τη δημοσιότητα μιας και της αρέσει να κρατά τη προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Άννα Μαρία Βέλλη: Φωτογραφίες από το άσχημο ατύχημα που είχε πριν το Survivor

Survivor 4: Πόσα χιλιάρικα παίρνει η Άννα Μαρία Βέλλη