Άννα Μαρία Βέλλη: Φωτογραφίες από το άσχημο ατύχημα που είχε πριν το Survivor

Είχαν παραμορφωθεί τα χείλη της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άννα Μαρία Βέλλη: Φωτογραφίες από το άσχημο ατύχημα που είχε πριν το Survivor

Η Άννα Μαρία Βέλλη είναι μια από τις φετινές παίκτριες του Survivor που μέχρι στιγμής ήταν αδιάφορη αφού δεν την βλέπαμε να συμμετέχει στους αγώνες καθώς ένας τραυματισμός στο πόδι της την πρώτη μέρα του ριάλιτι την έθεσε εκτός για αρκετό καιρό.

Ωστόσο, αυτή την εβδομάδα έπαιξε στα πρώτα της αγωνίσματα και μάλιστα το βράδυ της Τετάρτης χάρισε νίκη στην ομάδα της και το πανηγύρισε για τα καλά. Ωστόσο, όπως μαθαίνουμε η Άννα Μαρία Βέλλη έχει πολύ καλή σχέση με τους τραυματισμούς αφού κάποιος που την γνωρίζει καλά θα μπορούσε να την χαρακτηρίσει λιγάκι απρόσεχτη...

Η Άννα Μαρία Βέλλη, πριν λίγους μήνες μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για το ατύχημα που είχε, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να παραμορφώσει τα χείλη αφού εξαιτίας του χτυπήματος πρήστηκαν αρκετά και μάλιστα χρειάστηκε να κάνει 7 ράμματα.

«DIY υαλουρονικο ΔΩΡΕΑΝ με πράγματα που έχετε στο σπίτι! #kimkardashianwho ?!Πέρα από την πλάκα παιδιά έχω φάει πόνο ακραίο από χθες. Έχω κλάψει ποτάμια (όχι για το αισθητικό αποτέλεσμα αλλά για το μετατραυματικό στρες που με κράτησε ξύπνια όλο το βράδυ γιατί έβλεπα να πέφτω και να ξανά πέφτω και φώναζα στον ύπνο μου. ΑΛΛΑ είμαι ευγνώμων γιατί θα μπορούσα να έχω χτυπήσει πολύ περισσότερο και να είναι πολύ πιο σοβαρή η κατάσταση μου. Οπότε και πλάκα κάνω και θα γελούσα αν μπορούσα αλλά δεν μπορώ γιατί τραβάνε τα 7 ράμματα (Αφήνω τα emoji να γελάνε για μένα) Να προσέχετε όσο πιο πολύ μπορείτε χωρίς να φοβάστε να ζήσετε όμως. Life happens και όπως είπε και ένας φίλος μου Γιατί πέφτουμε; Για να μάθουμε να σηκωνόμαστε ξανά! Ps. Ευχαριστώ για τα άπειρα μηνύματα συμπαράστασης» έγραψε χαρακτηριστικά η Άννα Μαρία Βέλλη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Φωτογραφίες από το ατύχημα της Άννας Μαρίας Βέλλη

Άννα Μαρία Βέλλη

Άννα Μαρία Βέλλη Ατύχημα

Άννα Μαρία Βέλλη survivor