Survivor 4: Εκτός αγωνίσματος η Άννα Μαρία Βέλλη - Χτύπησε άσχημα

Τα ράμματα και η αγωνία

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Εκτός αγωνίσματος η Άννα Μαρία Βέλλη - Χτύπησε άσχημα

Το επεισόδιο του Survivor 4 για την Τρίτη (29/12) ξεκίνησε με την Άννα Μαρία Βέλλη να βιώνει ένα σοκαριστικό τραυματισμό, με αποτέλεσμα να τεθεί νοκ άουτ για το επόμενο αγώνισμα και όχι μόνο.

Η διάσημη YouTuber έπεσε κάποια στιγμή, βλέποντας κάτι που τη ζάλισε, με αποτέλεσμα να χτυπήσει το πόδι της και αμέσως χρειάστηκε η παρέμβαση της παραγωγής, ώστε να βάλει ράμματα.

Η ίδια έκλαιγε, μετά από αυτό το περιστατικό, όχι τόσο για τον πόνο, αλλά τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει ο τραυματισμός στην πορεία της στο παιχνίδι, αφού φοβάται πως οι συμπαίκτες της θα την ψηφίσουν για αποχώρηση αν και ήδη γνωρίζουμε ποια ομάδα θα χάσει.

Ο τραυματισμός της Άννας Μαρίας Βέλλη

Survivor 4: Έξαλλη η Αγγελική Λάμπρη με Τριαντάφυλλο και Κάτια - "Μας έθιξε!"

Οι τσακωμοί και οι εντάσεις συνεχίζονται στο Survivor 4 και ομάδα των Διάσημων αφού αυτή τη φορά, θέλησαν να συζητήσουν τον λόγο που χάνουν. Η Αγγελική Λάμπρη μίλησε έξω από τα δόντια και εξέφρασε την αντίθετη άποψη της από τον Τριαντάφυλλο.

Συγκεκριμένο θέμα συζήτησης ήταν η αναφορά του Τριαντάφυλλου στο συμβούλιο του νησιού στους αντιπάλους, ρίχνοντας τις ευθύνες στο ότι είναι ηλικιακά μικρότεροι. Επίσης θέμα συζήτησης ήταν και η δήλωση της Κάτιας Ταραμπάνκο "Να ξεχάσουμε πως είμαστε διάσημοι".

Η Αγγελική Λάμπρη λοιπόν μπροστά σε όλους διαφώνησε με αυτές τις απόψεις λέγοντας πως "Μας έθιξε αυτή η δήλωση, δεν είναι κανένας καβαλημένος" και θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, κρίνοντας τους συμπαίκτες της. Η Κάτια Ταραμπάνκο ύστερα ζήτησε συγγνώμη για την επίμαχη δήλωση της.

Όσον αφορά τον Τριαντάφυλλο, η Αγγελική Λάμπρη δεν δίστασε να πει πως πρέπει να σταματήσουν να ρίχνουν ευθύνες στους άλλους και να δουν πως οι ίδιοι θα γίνουν καλύτεροι, μάλιστα προηγουμένως μια ακόμη ένταση σημειώθηκε στην ομάδα αφού ο Τριαντάφυλλος ζήτησε τα "ρέστα" από τους συμπαίκτες του.