Survivor 4: Η Βέλλη έκανε την ανατροπή και σημείωσε νίκες - Ιστορική στιγμή στο αγώνισμα

Απίστευτα σκηνικά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Η Βέλλη έκανε την ανατροπή και σημείωσε νίκες - Ιστορική στιγμή στο αγώνισμα

Μια ιστορική στιγμή υπήρξε στο αγώνισμα της Τετάρτης (13/1) για το Survivor, καθώς η Άννα Μαρία Βέλλη κατάφερε να πάρει τις πρώτες της νίκες στο φετινό ριάλιτι, πραγματοποιώντας μια τεράστια έκπληξη.

Η γνωστή YouTuber μπήκε στο στίβο μάχης με αντίπαλο την Ασημίνα Ιγγλέζου και, με δεδομένο ότι δεν είχε πάρει άλλη νίκη στο παιχνίδι, με τον τραυματισμό της και την αγωνιστική της αδυναμία να ευθύνονται για αυτό, η Βέλλη έμπαινε ως αουτσάιντερ.

Κατάφερε, όμως, να ανατρέψει τα προγνωστικά, καθώς αποδείχθηκε εξαιρετική στους στόχους και έφερε, τελικά, τον πόντο στην ομάδα των Διασήμων, σε αντίθεση με τη Σαλαγκούδη που... συνεχίζει να απογοητεύει.

Λίγο αργότερα έμελλε να αποδείξει, ότι αυτός ο πόντος μόνο τυχαίος δεν ήταν, μιας και επανέλαβε την επιτυχία της κόντρα στην Έλενα Κρεμλίδου, «καθαρίζοντας» και τη γνωστή Instagrammer.

Survivor 4: Πόσα χιλιάρικα παίρνει η Άννα Μαρία Βέλλη

Μετά την αποκάλυψη που σας κάναμε για την αμοιβή της Ανθής Σαλαγκούδη στο Survivor - δείτε εδώ - που δεν τα πάει και τόσο καλά στα αθλήματα, ήρθε η ώρα να σας αποκαλύψουμε την συμφωνία που έχει κάνει η Άννα Μαρία Βέλλη με την παραγωγή.

Δυστυχώς, η Άννα Μαρία Βέλλη τραυματίστηκε στο πόδι στα πρώτα επεισόδια του Survivor - δείτε εδώ βίντεο από το ατύχημα - και ο γιατρός έκρινε σοφό να την αφήσει δυο εβδομάδες εκτός από τον αγωνιστικό χώρο καθώς το πέλμα της δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις δύσκολες συνθήκες των στίβων μάχης.

Ωστόσο, η Άννα Μαρία και ο καθένας που βρίσκεται εκεί, έχει κάνει συμφωνία με την παραγωγή να πληρώνεται ανά εβδομάδα και η συγκεκριμένη δεν παίρνει και λίγα.

Ποια η αμοιβή της Άννας Μαρία Βέλλη από το Survivor

Σύμφωνα με πληροφορίες του Youweekly.gr η Άννα Μαρία Βέλλη για να δεχτεί να πει το ναι και να κλείσει στην ομάδα των Διάσημων υπέγραψε συμβόλαιο για 4.000 ευρώ!

Από τους καλοπληρωμένους κι αυτή δηλαδή...

Το βιογραφικό της Άννας Μαρία Βέλλη

Η Άννα-Μαρία Βέλλη έγινε γνωστή ως μία από τις καλύτερες youtuber.

Γεννήθηκε στη Σίφνο, μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη είναι 26 χρονών, ζει και βασιλεύει στην Αθήνα, και είναι άρρωστη με την Ηρακλάρα, όπως συχνά υποστηρίζει. Προσπαθεί να πάρει το πτυχίο της και την έχουμε δει στο Σύγχρονο Θέατρο.

«Δουλεύω. Δουλεύω τόσο που δεν έχω καθόλου ελεύθερο χρόνο, ούτε προσωπική ζωή. Αν βγαίνω μετά το θέατρο; Ιδρώνω τόσο πολύ πάνω στη σκηνή ώστε μετά δεν είμαι για πουθενά».