Survivor 4: Χαμός ξανά με την Σαλαγκούδη στο αγώνισμα - Πάει προς το κακό στο χειρότερο

Αγανακτισμένοι οι Διάσημοι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Χαμός ξανά με την Σαλαγκούδη στο αγώνισμα - Πάει προς το κακό στο χειρότερο

Έχει φανεί ξεκάθαρα, ότι η Ανθή Σαλαγκούδη δεν είναι και η καλύτερη παίκτρια του Survivor αγωνιστικά, με πολλούς να τη θεωρούν ως την χειρότερη όλων των εποχών, ζητώντας μαζικά την απομάκρυνσή της από το παιχνίδι.

Η ίδια επιβεβαιώνει καθημερινά ολοένα περισσότερο αυτό τον ισχυρισμό, παρότι τελικά γίνεται η απόλυτη ανατροπή στην ψηφοφορία του κοινού, με τη γνωστή δημοσιογράφο και παρουσιάστρια να αποτελεί την πιο δημοφιλή παίκτρια των Διασήμων. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, τότε μάλλον πρόκειται για κακή ψήφο, με τη Σαλαγκούδη να είναι πάλι απογοητευτική.

Η παίκτρια των Διασήμων πριν καν αρχίσει να παίζει με αντίπαλο την Έλενα Κρεμλίδου… έπεσε από την εξέδρα στη θάλασσα και στη συνέχεια περπατούσε σαν να βρίσκεται… σε πασαρέλα. Δεν χρειάζεται, μάλλον, να προσθέσουμε ποιος πήρε τον πόντο, με τους Μαχητές να πραγματοποιούν τότε το 2-0. Στην αρχή του επεισοδίου μάλιστα, οι Μαχητές την στόλισαν για τα καλά.

Βαλαβάνη: «Νομίζω κάποιος έβαλε με το ζόρι την Ανθή Σαλαγκούδη στο Survivor! Το κορίτσι αυτό...»

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μίλησε για τα όσα συμβαίνουν στο φετινό Survivor στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό». Η δημοσιογράφος και πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης, μίλησε για όλους και για όλα, ενώ δεν δίστασε να πει πως η Ανθή Σαλαγκούδη μπήκε μάλλον με το ζόρι στο παιχνίδι.

Από την άλλη, όσον αφορά τους παρουσιαστές του, ανέφερε πως δεν μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε Σάκη Τανιμανίδη και Γιώργο Λιανό, ο οποίος πήρε τη θέση του μετά την είδηση πως θα γίνει μπαμπάς.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη λοιπόν μετά από ερώτηση, δήλωσε πως μάλλον η Ανθή Σαλαγκούδη μπήκε με το ζόρι στο Survivor, καθώς φαίνεται πως δεν θέλει να είναι εκεί.