Survivor 4: Το άδειασμα των Μαχητών στην Σαλαγκούδη - «Έπρεπε να ψηφίσει τον εαυτό της»

Την δίκασαν!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Το άδειασμα των Μαχητών στην Σαλαγκούδη - «Έπρεπε να ψηφίσει τον εαυτό της»

Το σημερινό επεισόδιο του Survivor 4 ξεκίνησε με την ομάδα των Μαχητών να «αδειάζει» τους Διάσημους ορμώμενοι το χθεσινό συμβούλιο του νησιού.

Ειδικότερα, η Κάτια και η Ανθή βρέθηκαν στο επίκεντρο της προσοχής για ακόμη μια φορά με την Κρεμλίδου να απορεί πως η δεύτερη ψήφισε την Κάτια ενώ κανονικά έπρεπε να ψηφίσει.. τον εαυτό της!

Δεν παρέλειψαν φυσικά να σχολιάσουν και το περιστατικό με την Κάτια που έφαγε στα κρυφά ρύζι, με την Μαριαλένα να την δικάζει λέγοντας πως ήταν φάουλ και πολύ άδικο προς τους συμπαίκτες της. Δείτε εδώ ποιος παίκτης θα αποχωρήσει απόψε!

Survivor 4: Αυτό είναι το προφίλ της Ανθής Σαλαγκούδη στο instagram

Η Ανθή Σαλαγκούδη είναι μια σχετικά πρόσφατη προσθήκη στο Survivor αλλά η ομάδα των Διάσημων, όπως και το τηλεοπτικό κοινό, φαίνονται να μην είναι τόσο ικανοποιημένοι από την απόδοσή της.

Ειδικά ο χθεσινός 12/1 στίβος μάχης της ήταν μια αποτυχία - δείτε το βίντεο εδώ - καθώς και η τελική πινελιά για να ωθήσει την ομάδα της να την ψηφίσει προς αποχώρηση. Το Youweekly.gr πέρα από το ότι θα σας παρουσιάσει στις επόμενες γραμμές το βιογραφικό της, βρήκε και το instagram προφίλ της κι έχουμε να πούμε πως αξίζει να ρίξετε μια ματιά στις φωτογραφίες της.

Φωτογραφίες από το instagram προφίλ της Ανθής Σαλαγκούδη

Η 35χρονη Ανθή Σαλαγκούδη, για τους μη γνωρίζοντες, είναι κόρη του πρώην υφυπουργού Ανάπτυξης Γιώργου Σαλαγκούδη. Ο Γιώργος Σαλαγκούδης υπηρέτησε ως Υφυπουργός επί κυβερνήσεως Κώστα Καραμανλή. Μάλιστα, εκλεγόταν για πολλά χρόνια βουλευτής στη Β’ περιφέρεια Θεσσαλονίκης.

Ανθή Σαλαγκούδη Survivor

Η κόρη του πρώην υπουργού, Ανθή Σαλαγκούδη, που θα μπει στο Survivor 2021, σπούδασε στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και Μ.Μ.Ε. του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Παράλληλα με τις σπουδές της, άρχισε να εργάζεται ως δημοσιογράφος. Από το 2002 και για 2 χρόνια, συνεργάστηκε με την εφημερίδα Μακεδονία και διάφορα ακόμηπεριοδικά. Παράλληλα, ήταν Υπεύθυνη σε θέματα Διαφήμισης και Προβολής του χιονοδρομικού κέντρου Καϊμακτσαλάν της Νομαρχίας Πέλλας.

Ανθή Σαλαγκούδη instagram

Από το 2008 έως τον Ιούνιο του 2010, η Ανθή Σαλαγκούδη εργάστηκε ως δημοσιογράφος στον τομέα ενημέρωσης της ΕΡΤ3. Το 2012 μεταπήδησε στην τότε ΝΕΤ, όπου και παρουσίαζε μαζί με τον Γιάννη Δάρα το καθημερινό μαγκαζίνο «Μεσογείων 136».

Ποια είναι η Ανθή Σαλαγκούδη

Αξίζει ακόμη να σημειωθεί ότι η Ανθή Σαλαγκούδη εξελέγη δημοτική σύμβουλος στο δήμο Θεσσαλονίκης με το συνδυασμό του Κώστα Γκιουλέκα το 2010.