Survivor 4: Υποψήφια η Ανθή Σαλαγκούδη

Μαζί με τον Πάνο Καλίδη και τον Γιώργο Κοψιδά

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Υποψήφια η Ανθή Σαλαγκούδη

Μια ακόμη ψηφοφορία για την αποχώρηση στο Survivor αφορούσε τους Διάσημους, με την ομάδα να καλείται να δώσει τον τρίτο παίκτη, που θα τεθεί στην κρίση του κοινού. Η ομάδα μίλησε και έβγαλε υποψήφια την Ανθή Σαλαγκούδη.

Άλλο ένα αγώνισμα ασυλίας είχε βρει ως νικητές τους Μαχητές, που κυριάρχησαν για ακόμη μια φορά και έφεραν τους αντιπάλους τους σε δύσκολη θέση, αφού ψηφίζουν για δεύτερη φορά αυτή την εβδομάδα. Αυτό σημαίνει, φυσικά, ότι κανείς εκ των Μαχητών δεν πρόκειται να φύγει από το ριάλιτι επιβίωσης.

Σαλαγκούδη Survivor

Η ψηφοφορία αποδείχθηκε ιδιαίτερα αγχωτική, εξελισσόμενη σε ένα ντέρμπι ανάμεσα στην Ανθή Σαλαγκούδη και την Κάτια Ταραμπάνκο, με την πρώτη να είναι πιο αδύναμη αγωνιστικά και τη δεύτερη να έχει συναντήσει προβλήματα στη συμβίωση με ορισμένους συμπαίκτες της - δείτε εδώ ποιοι την ψήφισαν.

Η Σαλαγκούδη ωστόσο ήταν η παίκτρια που πήρε τις περισσότερες ψήφους αφού όπως είπε... δεν έχει δείξει ακόμα τις δυνατότητές της!

Τι συνέβη ανάμεσα στην Κάτια και την Ανθή Σαλαγκούδη στο Survivor

Η Ανθή Σαλαγκούδη μπορεί να στα αγωνίσματα να μην κερδίζει και στην καλύβα να μη μιλά ιδιαίτερα, αλλά στο σημερινό συμβούλιο του Survivor αποφάσισε… να τα βάλει με την Κάτια, με το μοντέλο να «ξεσπά».

Οι Διάσημοι βρέθηκαν στο συμβούλιο αποχώρησης, όντες για ακόμη μια φορά σε πολύ δύσκολη θέση, αφού οφείλουν να ψηφίσουν τον (τουλάχιστον) τρίτο παίκτη, που θα τεθεί στην κρίση του κοινού. Ο Γιώργος Κοψιδάς και ορισμένοι τους συμπαίκτες ρωτούσαν επίμονα για το λόγο, που ο ηθοποιός ψηφίζεται, με τον Πάνο Καλίδη να κάνει την αρχή.

Ο τραγουδιστής ανέφερε, ότι ο Κοψιδάς είναι απόμακρος και δε μεταφέρει την αθλητική του γνώση στο βαθμό, που θα έπρεπε για τα αγωνίσματα. Σε εκείνο το σημείο επενέβη η Σαλαγκούδη, που επεσήμανε πως ο Κοψιδάς και η Κάτια μετρούν προσωπικά και όχι ομαδικά τις νίκες τους, προκαλώντας την αντίδραση της Κάτιας.

Survivor Κάτια Σαλαγκούδη

Κάπως έτσι, οι δύο παίκτριες ήρθαν σε ευθεία κόντρα, με τη Σαλαγκούδη να σχολιάζει, ότι η Κάτια ζήτησε να τρώει περισσότερο, επειδή φέρνει νίκες - δείτε εδώ τον καυγά. Το μοντέλο δε θέλησε να απαντήσει σε αυτό, ξενερώνοντας από τη στάση της ομάδας της, που δείχνει ξεκάθαρη πρόθεση να την απομακρύνει από το ριάλιτι.