Survivor 4: Η Κάτια πιάστηκε να κλέβει φαγητό - Την έδωσε ο Πάνος Καλίδης

Την ξεφτίλισε η Ελευθερία στην καλύβα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Η Κάτια πιάστηκε να κλέβει φαγητό - Την έδωσε ο Πάνος Καλίδης

Άγριο ξεκατίνιασμα συνέβη στην καλύβα των Διάσημων στο Survivor 4 μεταξύ της Κάτιας Ταραμπάνκο και της Ελευθερίας Ελευθερίου, με την ομάδα να πιάνει την πρώτη να κλέβει φαγητό. Μάλιστα, ο Πάνος Καλίδης δε δίστασε να τη «δώσει» στους συμπαίκτες του.

Το επεισόδιο της Τρίτης (12/1) ξεκίνησε πολύ δυνατά, με τις δύο γυναίκες να τσακώνονται άγρια σχετικά με το φαγητό. Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως η Κάτια είχε κλέψει ρύζι, θεωρώντας ίσως πως, επειδή φέρνει νίκες, έχει και το δικαίωμα να τρώει περισσότερο, ενώ σε μια ακόμη περίπτωση είχε πάρει μόνη μια καρύδα, που έκοψε.

Κάτια Ταραμπάνκο Survivor

Παράλληλα, καβγάς υπήρξε και ανάμεσα σε Τριαντάφυλλο και Πάνο Καλίδη, με το δεύτερο να… δίνει στεγνά την Κάτια σχετικά με το ατόπημά της, ενώ στο χθεσινό επεισόδιο τσακώθηκε και με την Ελίζαμπεθ Ελέτσι. Οι δύο συνάδελφοι τσακώθηκαν, φυσικά, και λόγω της ψήφου του πρώτου στην ασυλία, με τον Καλίδη να θεωρεί πως… η κλίκα τον φέρνει υποψήφιο προς αποχώρηση.

Γιώργος Λάγιος: Ο πρώην σύντροφος της Κάτιας αποκαλύπτει - "Το αληθινό πρόσωπο θα φανεί"

Στη κάμερα του Πρωινού μίλησε ο πρώην σύντροφος της Κάτιας Ταραμπάνκο, Γιώργος Λάγιος ο οποίος είναι ψυχοθεραπευτής και αποκάλυψε πως βλέπει την επίδοση της στο Survivor.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στο πόσο δύσκολο είναι να επιβιώσεις και να μείνεις ψύχραιμος σε ένα μέρος που στερείσαι ύπνο και φαγητό καθώς το πιο δύσκολη κομμάτι του παιχνιδιού δεν είναι η έλλειψη φαγητού αλλά η ψυχολογία.

Για την Κάτια δήλωσε πως είναι αρκετά δυναμική και το έχει πάρει σοβαρά αφού αγωνίζεται με πάθος. Ο μόνος της αντίπαλος θα είναι ο εαυτός της ωστόσο εχθές, κατέρρευσε την ώρα του αγωνίσματος.

Ωστόσο, δήλωσε πως αργά ή γρήγορα όλοι οι παίκτες, θα δείξουν το αληθινό τους πρόσωπο.

Όσον αφορά τον χωρισμό τους, έγινε κάτω από καλές συνθήκες και δεν έχουν ξαναμιλήσει από τότε.

Η συνέντευξη του Γιώργου Λάγιου για τη Κάτια