Survivor 4: Κάτια για Μαριπόζα - «Η τύπισσα είναι εκατό κιλά»

Η ατάκα της λίγο μετά την κατάρρευση στο αγώνισμα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Κάτια για Μαριπόζα - «Η τύπισσα είναι εκατό κιλά»

«Πάγωσαν» άπαντες στους Διάσημους, βλέποντας την Κάτια Ταραμπάνκο να καταρρέει στο χώμα στη διάρκεια του αγωνίσματος στο σημερινό (11/1) αγώνισμα στο Survivor, με την ίδια να σχολιάζει την αντίπαλό της, η οποία την έκανε να καταρρεύσει.

Το γνωστό μοντέλο επέστρεψε στη δράση, μετά τη σύντομη περιπέτεια της υγείας της, κάτι που φάνηκε και στην απόδοσή της, αφού δεν μπορούσε να προβάλει την αντίδραση, που έπρεπε απέναντι στην Έλενα Κρεμλίδου, καθώς φάνηκε σίγουρα καταβεβλημένη.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πέσει και να χάσει τον πόντο για την ομάδα της, αλλά αμέσως μετά την κατάρρευσή της, σηκώθηκε και έκανε φοβερή επίδειξη του χιούμορ για την αντίπαλό της. «Η τύπισσα είναι θηρίο, 100 κιλά», είπε χαρακτηριστικά στους συμπαίκτες της.

Κάτια Ταραμπάνκο: Η πρώτη ανάρτηση του συντρόφου της, Κωνσταντίνου Χωρινού

Η Κάτια Ταραμπανκό η περσινή νικήτρια του GNTM και η πιο διάσημη παίκτρια του φετινού Survivor, ζει τον απόλυτο έρωτα στην Ελλάδα. Και μπορεί να έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες από παπαράτσι όμως κάνεις δεν γνωρίζει και το όνομα του. Κανείς εκτός από εμάς! Η μελαχρινή καλλονή διατηρεί σχέση με τον Κωνσταντίνο Χωρινό οι οποίος είναι επιχειρηματίας και μάλιστα όπως αποκάλυψε η εφημερίδα On Time Και η Σάσα Σταμάτη, ήδη έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους αφού συγκατοικούν στο διαμέρισμα του στο Γκάζι.

Μάλιστα η Κάτια, έχει ανεβάσει πολλές φωτογραφίες στο instagram της μέσα από το σπίτι του, αλλά και σε κάποιες άλλες φωτογραφίες που ποζάρει στην εξώπορτα.

Κάτια Ταραμπάνκο σύντροφος

Αλλά και ο επιχειρηματίας πριν από λίγο καιρό έκανε την πρώτη του κοινή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό επιβεβαιώνοντας τον έρωτα τους.

Η ανάρτηση του συντρόφου της Κάτιας Ταραμπάνκο

Κάτια Ταραμπάνκο αγόρι

Ο σύντροφος της είναι στέλεχος της Οxygen bikes και συγκεκριμένα Ceo marketing. Την περίοδο 2011-2012 ο Κωνσταντίνος ως αντιπρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας ποδηλασίας πραγματοποίησε μια μεγάλη σειρά δραστηριοτήτων γύρω από το άθλημα. Επίσης κατέχει δίπλωμα μάρκετινγκ και διαφήμισης από το London School of Foreign Trade, καθώς και μεταπτυχιακό πάνω στον τομέα του αθλητικού μάρκετινγκ.

Να υπενθυμίσουμε πως τους είχαμε δει και στο παρελθόν μαζί σε κοινή τους εμφάνιση στο θέατρο, δείτε εδώ το βίντεο.