Survivor 4: Δείτε τον σύντροφο της Κάτιας Ταραμπάνκο

Καλέ τι κούκλος

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Δείτε τον σύντροφο της Κάτιας Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο, από την ομάδα των Διάσημων στην πρεμιέρα του Survivor και στον πρώτο στίβο μάχης έδειξε πως είναι από τους δυνατούς παίκτες. Αυτό, βέβαια, είναι κάτι που το περιμέναμε όλοι αφού από την συμμετοχή της στο GNTM είχε δείξει πως είναι ένας χαρακτήρας αποφασιστικός και δυναμικός. Βέβαια, όταν ο έρωτας της χτύπησε την πόρτα σα να "μαλάκωσε" λιγάκι.

Ναι, η Κάτια Ταραμπάνκο, είναι ερωτευμένη, καλά καταλάβατε! Πριν φύγει για τον Άγιο Δομίνικο διατηρούσε μια όμορφη σχέση με έναν κούκλο μελαχρινό. Την σχέση αυτή επέλεξε να την κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πριν από λίγο καιρό βέβαια, οι κάμερες της εκπομπής Ευτυχείτε, την τσάκωσαν σε μια βραδινή έξοδο με τον φίλο της.

«Ήρθαμε να δούμε ταινία με τον φίλο μου. Πάντα ευτυχισμένη. Έχουμε τελειώσει τα γυρίσματα, ξεκινάμε με την καινούργια σεζόν. Ήταν μια πολύ ωραία δουλειά, δυνατή εμπειρία και είχαμε μια άριστη συνεργασία. Έχω ρίξει μια ματιά στο GNTM. Είναι δυνατό πρόγραμμα. Να μοιραστούν τίτλο και χρήματα ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Η Ζενεβιέβ είναι μια κατηγροία μόνη της», δήλωσε η Κάτια Ταραμπάνκο.

Δείτε τον σύντροφο της Κάτιας Ταραμπάνκο στο παρακάτω βίντεο

Η Κάτια Ταραμπάνκο θα πάθει τροφική δηλητήρια στο Survivor - Τι θα συμβεί στο σημερινό (28/12) επεισόδιο

Με δυσκολίες ξεκινά το Survivor, αφού μετά την δύσκολη νύχτα για τις δύο ομάδες η Κάτια Ταραμπάνκο θα υποστεί τροφική δηλητηρίαση από κάτι που θα φάει στο δάσος, ενώ στο συμβούλιο παίκτης - παίκτρια θα ανακοινώσει πως θέλει να αποχωρήσει από το παιχνίδι για ψυχολογικούς λόγους!

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι εκεί θα έχουμε μια μεγάλη μάχη για την πρώτη ασυλία της χρονιάς! Ποιος θα την πάρει;

Δείτε το trailer του δεύτερου επεισοδίου παρακάτω στο Youweekly.gr: