Survivor 4: Επέστρεψε στην ομάδα των Διάσημων η Κάτια Ταραμπάνκο

Τα πρώτα λόγια για το πρόβλημα που αντιμετώπισε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Επέστρεψε στην ομάδα των Διάσημων η Κάτια Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο είχε σοκάρει με την κατάστασή της, καθώς στο αγώνισμα της Κυριακής (10/1) δεν έπαιξε στο Survivor, με πληροφορίες να κάνουν λόγο ακόμη και για πιθανό κρούσμα κορωνοϊού, αλλά τελικά το μοντέλο βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση από ποτέ και… έτοιμο για πόλεμο, προσφέροντας χαμόγελα στο «στρατόπεδο» των Διασήμων.

Ο Γιώργος Λιανός, λίγο προτού ξεκινήσει το πρώτο αγώνισμα ασυλίας, ανακοίνωσε την επιστροφή της Κάτιας, η οποία τόνισε πως θέλησε να γυρίσει, ώστε να επιστρέψει την εμπιστοσύνη του κοινού στο πρόσωπό της, αλλά παράλληλα υποσχέθηκε στους γονείς, ότι αν υπάρξει νέο περιστατικό που θα την οδηγήσει στο νοσοκομείο, θα πάρει το αεροπλάνο για την Ελλάδα.

Κάτια Ταραμπάνκο πρόβλημα υγείας

Οι συμπαίκτες της, πάντως, έδειξαν χαρούμενοι με την επιστροφή της, με τους Γιώργο Κοψιδά και Τριαντάφυλλο να εκφράζονται με τα καλύτερα λόγια για την Κάτια, πιστεύοντας όσο ποτέ στην νίκη.

Τι συμβαίνει με την υγεία της Κάτιας Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο ένιωσε μια τεράστια αδιαθεσία. Το σώμα της το αισθανόταν πολύ αδύναμο και κάποια στιγμή έφτασε και πολύ κοντά στο να χάσει τις αισθήσεις της έτσι η παραγωγή που πάντα φροντίζει για το καλό των παικτών την μετέφερε εσπευσμένα στην κλινική, όπου και παρέμεινε για αρκετές ώρες.

Κάποιο κρύωμα, όπως αναφέρουν οι πρώτες εκτιμήσεις - αποκλειστικές πληροφορίες μου, ήταν αυτό που την λύγισε και της έριξε κατακόρυφα την διάθεση και τις δυνάμεις, σε συνδυασμό με την έλειψε τροφής. Τα λίγα κιλά τα οποία και είναι λόγω επαγγέλματος έπαιξαν επίσης σημαντικό ρόλο.

Ωστόσο, οι πηγές μου από τον Άγιο Δομίνικο, που ξέρετε πως ποτέ δεν πέφτουν έξω γιατί μου δίνουν τα spoils που πάντα είναι σωστά, μου αποκάλυψαν πως η Κάτια Ταραμπάνκο μπορεί να είναι καλύτερα στην υγεία της αλλά δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο αποχώρησή της από το παιχνίδι καθώς στο σημερινό 11/1 αγώνισμα που θα παίξει κανονικά θα χάσει ξανά τις αισθήσεις της! Δείτε εδώ το trailer που επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ μου και δείχνει καρέ καρέ την ανατριχιαστική στιγμή που πέφτει κάτω!