Survivor 4: Αρπάχτηκαν Ελέτσι και Καλίδης - «Μη μου μιλάς έτσι...»

Τι συνέβη μεταξύ τους;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Αρπάχτηκαν Ελέτσι και Καλίδης - «Μη μου μιλάς έτσι...»

Λίγο μετά το αγώνισμα που έπαιξαν μαζί στο Survivor, ο Πάνος Καλίδης αρπάχτηκε με την Ελίζαμπεθ Ελέτσι για τον τρόπο με τον οποίο λειτούργησαν, με τον τραγουδιστή να της ζητά να μην του μιλάει απότομα επειδή δεν κατάφερε να φέρει νίκη στην ομάδα του.

Οι δυο τους βρέθηκαν μαζί στη δοκό και προσπάθησαν να ρίξουν τον κουβά των Μαχητών ωστόσο δεν τα κατάφεραν. Βγαίνοντας από το αγώνισμα ο Καλίδης εξήγησε πως τον πόναγε το στήθος του και τότε η Ελέτσι, που μπήκε χθες στο παιχνίδι, του είπε πως έπρεπε να σπρώξει με τα χέρια του.

Ο τραγουδιστής της εξήγησε πως δεν έχει τόση δύναμη καθώς δεν είναι γυμνασμένος ενώ την ίδια στιγμή της είπε πως προσπάθησε να νικήσει αλλά δεν τα κατάφερε, ενώ χρειάστηκε να μπει έξω γιατί ήταν άνδρας και έπαιζε με τον Τζέιμς.

Η Ελίζαμπεθ τσαντίστηκε για μία στιγμή και τον ρώτησε αν πιστεύει πως επειδή είναι γυναίκα δεν μπορεί να τα βάλει με άνδρα, ωστόσο η παρεξήγηση λύθηκε πολύ γρήγορα.

Survivor 4: Ο Παπανώτας «έκραξε» την Ελέτσι - «Νιώθει διάσημη...»

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι ήταν η παίκτρια που προστέθηκε χθες βράδυ στην ομάδα των Διάσημων στο Survivor 4, και σήμερα, με μία ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό του στο Instagram, ο Δημήτρης Παπανώτας δε δίστασε να την κράξει.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής σχολίασε με αρκετά ερειστικό τρόπο το γεγονός ότι η Ελέτσι θεωρείται διάσημη και δηλώνει «κοσμικογράφος».

Ανέβασε λοιπόν μία φωτογραφία από την είσοδό της στο ριάλιτι επιβίωσης και την «άδειασε» με δύο μόνο προτάσεις.

«Η Ελίζαμπεθ στην ομάδα των διάσημων!!!!!!!! Δηλώνει …κοσμικογράφος!!! Ναι, όπως η Νίνα Βλάχου ας πούμε…. Και φυσικά νιώθει…διάσημη!!!! Μάλιστα!!!» έγραψε ο Δημήτρης Παπανώτας

Δημήτρης Παπανώτας Ελίζαμπεθ Ελέτσι