Bo: «Δεν θα με χάλαγε να βρεθώ στο Survivor. Η Βαλαβάνη κοιτάει για εισιτήρια»

Τα καρφιά για την ομάδα των Διάσημων

Ο αγαπημένος ράπερ Bo, μίλησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως θα ήθελε πολύ να επιστρέψει στo Survivor, ενώ την ίδια στιγμή, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει ήδη αρχίσει να κοιτάει για εισιτήρια.

Ο Bo αναφέρθηκε στο φετινό Survivor και ξεκαθάρισε πως οι Διάσημοι χρησιμοποιούν τη δικαιολογία της ηλικίας γιατί δεν είναι πολύ δυνατοί αγωνιστικά -δείτε εδώ πώς θα λύσει η παραγωγή το συγκεκριμένο ζήτημα -, ενώ είναι βέβαιος πως αν έμπαινε τώρα στο ριάλιτι επιβίωσης θα τους κέρδιζε όλους.

Expand player

«Δεν θα με χάλαγε να βρεθώ στο Survivor. Η Βαλαβάνη κοιτάει για εισιτήρια. Την ηλικία τη χρησιμοποιούν ως δικαιολογία οι παίκτες, εγώ στο Survivor έπαιξα με πολύ νεότερα παιδιά από μένα.

Ο Θεός μου έδινε ώθηση να συνεχίσω μέσα στο Survivor. Είναι ανεξήγητο φαινόμενο να περνάς τόσο άσχημα και να μη θες να φύγεις», είπε χαρακτηριστικά ο ράπερ.

Survivor 4: Ο Bo απάντησε ανοικτά για τον Λιανό - "Είναι συμπαθητικός. Ο Τανιμανίδης είναι πολύ καλός"

Ο Bo βρέθηκε σήμερα στην εκπομπή Πάμε Δανάη και μεταξύ άλλων κλήθηκε να συγκρίνει τον Γιώργο Λιανό με τον Σάκη Τανιμανίδη στην παρουσίαση του Survivor, ξεκαθαρίζοντας πως ο πρώτος είναι καλός αλλά ο δεύτερος έχει ταυτιστεί με το ριάλιτι επιβίωσης.

Ο πρώην παίκτης του Survivor σχολίασε τις φετινές ομάδες και τους παίκτες που συμμετέχουν στο ριάλιτι ενώ δε θα μπορούσε να μιλήσει και για τους δύο παρουσιαστές, ενώ ο Σάκης Τανιμανίδης έδωσε τα εύσημά του στον φίλο του για την πρεμιέρα.

Αυτά είπε ο Bo για τον Σάκη Τανιμανίδη και τον Γιώργο Λιανό

«Ο Γιώργος Λιανός είναι πολύ συμπαθητικός. Θεωρώ ότι ο Σάκης Τανιμανίδης είναι πολύ καλός σε αυτό που κάνει, νομίζω ότι ο κόσμος έχει ταυτιστεί με αυτή τη φωνή και τον Σάκη γενικά. Το ζει πάρα πολύ καλά».

Ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή φέρνει εις πέρας ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο και είναι μια μεγάλη ευθύνη. Είναι πολύ καλός έχει πολύ χιούμορ και προϋπηρεσία στο Survivor, απλά δεν ήταν πρωταγωνιστής».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor spoiler (17/1): Αυτή η ομάδα κερδίζει το αγώνισμα επάθλου

Έλενα Λιλιοπούλου: Αγνώριστη μετά την αποχώρησή της από το Survivor 4