Survivor 4: Η ανάρτηση του Σάκη Τανιμανίδη για την πρεμιέρα και τον Γιώργο Λιανό

H συμβουλή που του έδωσε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Η ανάρτηση του Σάκη Τανιμανίδη για την πρεμιέρα και τον Γιώργο Λιανό

Η εντυπωσιακή πρεμιέρα του νέου κύκλου του Survivor 4 ξεκίνησε και ο Σάκης Τανιμανίδης έσπευσε να ευχηθεί στον Γιώργο Λιανό και το νέο του ξεκίνημα.

Όπως είναι ήδη γνωστό, ο Γιώργος Λιανός αντικατέστησε για πρώτη φορά τον Σάκη Τανιμανίδη, ο οποίος «έμεινε πίσω» για χάρη της εγκυμοσύνης της Χριστίνας Μπόμπα.

Έτσι, λίγο πριν την πρεμιέρα ο Σάκης Τανιμανίδης αποφάσισε να ευχηθεί δημόσια μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram καλή επιτυχία στον Γιώργο Λιανό.

Ο παρουσιαστής και παραγωγός δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει μαζί με τον Γιώργο Λιανό από έναν παλιό κύκλο του ριάλιτι και έγραψε: “Φίλε μου καλή επιτυχία! Ζήσε το!” Δείτε, στο μεταξύ, την εντυπωσιακή έναρξη της πρεμιέρας!

 Σάκης Τανιμανίδης

Survivor 4: Το μήνυμα του Γιώργου Λιανού στον Σάκη Τανιμανίδη - «Θα ήθελα όλοι να..»

Η μεγάλη πρεμιέρα του Survivor 4 έχει ξεκινήσει και φυσικά ο Γιώργος Λιανός δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον Σάκη Τανιμανίδη.

Ο πλέον παρουσιαστής του ριάλιτι επιβιώσεις βρίσκεται φέτος στο τιμόνι καθώς η εγκυμοσύνη της Χριστίνας Μπόμπα «εμπόδισε» τον Σάκη Τανιμανίδη να ταξιδέψει προς τον Άγιο Δομίνικο.

Στην αποψινή πρεμιέρα του Survivor και συγκεκριμένα στην παρουσίαση των παικτών ο Γιώργος Λιανός, όπως ήταν αναμενόμενο, αναφέρθηκε στον Σάκη και του έστειλε ένα μήνυμα για τον ερχομό των διδύμων του.

Ο Γιώργος Λιανός είπε χαρακτηριστικά: «Θα ήθελα όλοι μας να ευχηθούμε στο φίλο μας τον Σάκη, με το καλό να υποδεχθεί τα δίδυμα.».

O Λιανός για την αποχώρηση Τανιμανίδη από το Survivor - «Θα φέρω καλύτερο αποτέλεσμα»

Συνέντευξη στο ένθετο «Τύπος TV» που κυκλοφορεί με τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής παραχώρησε ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος μίλησε για το Survivor που κάνει πρεμιέρα απόψε στον ΣΚΑΙ, αλλά και για την αποχώρηση του Σάκη Τανιμανίδη, λόγω της εγκυμοσύνη της της Χριστίνας Μπόμπα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λιανού για Survivor - Τανιμανίδη:

- Το δύσκολο 2020 κλείνει για σένα με τον καλύτερο τρόπο καθώς βρίσκεσαι στον Άγιο Δομίνικο. Πώς νιώθεις που θα είσαι ο κεντρικός παρουσιαστής του νέου κύκλου του Survivor;

Είναι τεράστια η χαρά μου, μετά τον πιο δημοφιλή μουσικό διαγωνισμό, το Voice, θα βρεθώ στο πιο δύσκολο και φημισμένο ριάλιτι επιβίωσης παγκοσμίως, που πραγματικά έχει λείψει από τους δέκτες μας. Με λες λοιπόν και τυχερό. Το Voice και το Survivor είναι σπουδαία προγράμματα και είμαστε τυχεροί που προβάλλονται στην ελληνική τηλεόραση. Είμαι, λοιπόν, πολύ χαρούμενος που θα παρουσιάσω το πιο διάσημο και δύσκολο ριάλιτι επιβίωσης στον κόσμο. Εύχομαι σε αυτές τις δύσκολες μέρες καραντίνας που περνάμε να προσφέρουμε στον τηλεθεατή μια όμορφη «απόδραση» από την καθημερινότητα, μέσα από τις υπέροχες εικόνες και ιστορίες που θα εκτυλίσσονται καθημερινά μπροστά του.

Λιανός Τανιμανίδης Survivor SKAI

- Είναι για σένα ένα μεγάλο ρίσκο όλο αυτό;

Κάθε νέα πρόκληση εμπεριέχει ρίσκο, έτσι είναι η φύση της δουλειάς μας. Αυτό όμως παράλληλα την κάνει συναρπαστική. Αυτό είναι που σε γεμίζει δημιουργικότητα και έτσι το αντιμετωπίζω.

- Θα σου λείψει ο Σάκης Τανιμανίδης;

Σε φιλικό επίπεδο φυσικά και θα μου λείψει. Από εκεί και πέρα ξέρουμε κι οι δύο ότι στη δουλειά μας καμία επαγγελματική πρόκληση δεν πρέπει να μένει αναπάντητη. Είμαι εδώ για να φέρω το καλύτερο αποτέλεσμα.

- Τι εκπλήξεις μάς επιφυλάσσετε στη νέα σεζόν του φορμάτ;

Θα δείτε πολύ δυνατές ιστορίες σε ένα υπέροχο ταξίδι επιβίωσης με πολλές ανατροπές και προκλήσεις. Πιστεύω πολύ στο φετινό κάστινγκ. Τα υπόλοιπα στους δέκτες σας.