Τανιμανίδης - Μπόμπα: Ξεκίνησαν τις ετοιμασίες του παιδικού δωματίου

Δεν κρύβουν την ανυπομονησία τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τανιμανίδης - Μπόμπα: Ξεκίνησαν τις ετοιμασίες του παιδικού δωματίου

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα διανύουν την πιο ευτυχισμένη τους περίοδο και ανυπομονούν να αγκαλιάσουν τα δυο τους αγοράκια. Μάλιστα, το ζευγάρι έχει ήδη ξεκινήσει τις ετοιμασίες του σπιτιού!

Η Χριστίνα και ο Σάκης είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο αγαπημένα και ερωτευμένα ζευγάρια της σόου μπιζ και μας το αποδεικνύουν καθημερινώς.

Η Χριστίνα δημοσιεύει αρκετά συχνά φωτογραφίες, όπως αυτή που μας έδειξε την κοιλίτσα της, και σήμερα αποφάσισε να μας αποκαλύψει ότι έχουν ξεκινήσει τις ετοιμασίες στο σπίτι τους.

Όπως θα δείτε στο Instastory της, το ζευγάρι κρέμασε κάποια φωτάκια στον τοίχο του σπιτιού της με τον Σάκη Τανιμανίδη να κάνει αυτή τον φορά τον «μάστορα».

Δείτε παρακάτω το instastory της Χριστίνας Μπόμπα:

Τανιμανίδης - Μπόμπα σπίτι

Χριστίνα Μπόμπα: Νέα φωτογραφία μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης - Με πιτζάμες μπροστά στο δέντρο

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Χριστίνα Μπόμπα μοιράστηκε μία νέα φωτογραφία με τους διαδικτυακούς της φίλους μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της και αυτή τη φορά, πόζαρε με τις πιτζάμες της μπροστά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Η παρουσιάστρια δείχνει να είναι πολύ ενθουσιασμένη με το νέο βήμα που κάνει η οικογένειά της και φροντίζει να το δείχνει καθημερινά, μιας και είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media.

Αυτή τη φορά, λίγο μετά την ανακοίνωση του Σάκη Τανιμανίδη πως δε θα παρουσιάσει το Survivor για να είναι δίπλα της - δείτε εδώ- πόζαρε μπροστά στο δέντρο πιο χαμογελαστή και χαρούμενη από ποτέ.

Χριστίνα Μπόμπα ανάρτηση

Το πρώτο βίντεο του Τανιμανίδη μετά τα ευχάριστα νέα - «Οι περισσότερες συμβουλές έλεγαν..»

Οι ευχές για την εγκυμοσύνη της Χριστίνας Μπόμπα δεν έχουν σταματημό από προχθές και το ζευγάρι είναι τρισευτυχισμένο για την ανακοίνωσε που έκανε. Ο Σάκης Τανιμανίδης, που πλέει σε πελάγη ευτυχίας, δημοσίευσε το πρώτο του βίντεο αναφέροντας τις συμβουλές που εξέλαβε από φίλους και θαυμαστές.

Ο γνωστός παρουσιαστής, μετά την ανακοίνωση του σχετικά με την απόρριψη της παρουσίασης του νέου κύκλου του Survivor, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ένα βίντεο με σκοπό να ευχαριστεί τον κόσμο που τους ευχήθηκε.

Ο Σάκης Τανιμανίδης είπε χαρακτηριστικά: “Καλημέρα φίλοι μου! Ήθελα να σας πω πόσο μα πόσο χαρούμενος είμαι και εγώ και η Χριστίνα με τα χιλιάδες μηνύματα αγάπης που μας έχετε στείλει για την εγκυμοσύνη. Δεν περίμενα να σας έχει αγγίξει τόσο πολύ.

Είμαστε τρισευτυχισμένοι, πετάμε στα σύννεφα. Προσπαθούμε να κοιμηθούμε όσο περισσότερο μπορούμε. Οι περισσότερες συμβουλές έλεγαν αυτό. Σας αγαπώ πολύ. Να έχετε ένα τέλειο Σαββατοκύριακο”.

Το πρώτο βίντεο του Τανιμανίδη μετά τα ευχάριστα νέα