Η Χριστίνα Μπόμπα είναι τρισευτυχισμένη και μας δείχνει την φουσκωμένη της κοιλίτσα!

Ότι πιο γλυκό!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η Χριστίνα Μπόμπα είναι τρισευτυχισμένη και μας δείχνει την φουσκωμένη της κοιλίτσα!

Σε πελάγη ευτυχίας είναι η Χριστίνα Μπόμπα με τον Σάκη Τανιμανίδη μετά την είδηση τους ότι περιμένουν δίδυμα. Η καλλονή σύζυγος του παρουσιαστή και παραγωγού μας έδειξε μάλιστα πόσο έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της.

Σε λίγους μήνες το αγαπημένο και ερωτευμένο ζευγάρι θα κρατάει στην αγκαλιά του δυο πανέμορφους γιους και όλη η οικογένεια είναι τρισευτυχισμένη, με τον αδερφού του Σάκη να αποκαλύπτει ότι προσπαθούσαν καιρό να γίνουν γονείς.

Το πρωί της Κυριακής η πανέμορφη Influncer μας έδειξε μέσω Instagram Stories την κοιλίτσα της! Όπως επισήμανε και η Χριστίνα, η κοιλιά της σιγά σιγά αρχίζει σιγά σιγά να φουσκώνει μιας και βρίσκεται στο πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της.

Χριστίνα Μπόμπα φουσκωμένη κοιλίτσα

Η Χριστίνα εκτός από την κοιλίτσα της μας έδειξε και ένα λαχταριστό πρωινό που έφαγε σήμερα το πρωί και από ότι φαίνεται ξεκίνησαν ήδη οι πρώτες λιγούρες.

Το μενού για σήμερα είχε pancakes με γιαούρτι και φρούτα!

Χριστίνα Μπόμπα πρωινό

Χριστίνα Μπόμπα: Η πρώτη της δήλωση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Τα πιο ευχάριστα νέα ανακοίνωσε σήμερα το ζευγάρι Χρίστίνα Μπόμπα και Σάκης Τανιμανίδης αφού σε λίγο καιρό θα γίνουν γονείς και μάλιστα σε δυο παιδάκια.

Η Χριστίνα Μπόμπα μετά την ανακοίνωση ότι είναι έγκυος έκανε insta story στα οποία ευχαριστεί τον κόσμο για όλα τα μηνύματα που έχει δεχτεί.

“Έχω αυτό το τεράστιο χαμόγελο, γιατί μόλις μπήκα σπίτι και είδα όλες αυτές τις ευχές που έχετε στείλει και την αγάπη σας! Μας έχετε λούσει από αγάπη! Σας αγαπάμε πάρα πολύ!”

Ο ξεκαρδιστικός τρόπος που ευχήθηκε η Δανάη Μπαρκά στον Τανιμανίδη - Φωτογραφία έπος

Πριν από μερική ώρα ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα ανακοίνωσαν ότι περιμένουν δίδυμα και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Έκτοτε, οι ευχές φίλων και προσώπων της σόου μπιζ δεν έχουν σταματημό! Με την σειρά της η Δανάη Μπάρκα μετέφερε τις ευχές της στο ζευγάρι, με έναν όμως αρκετά ξεκαρδιστικό τρόπο.

Η νέα παρουσιάστρια του Mega δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία προσπαθώντας να «αντιγράψει» την πόζα του ζευγαριού στη φωτογραφία με την οποία ανακοίνωσαν τα ευχάριστα νέα. Στο ζευγάρι πριν από λίγο ευχήθηκε και η Φαίη Σκορδά!

Στη συγκεκριμένη φωτογραφία η Δανάη ποζάρει με τον συνεργάτης της Βαγγέλη Γιαννόπουλο κρατώντας την κοιλιά της και έγραψε: “Baby boom Vs Burger boom! Με το καλό παιδιά, γερά και καλότυχα”.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία:

τανιμανιδης μπομπα μπαρκα