Οι ευχές της Φαίης Σκορδά για την εγκυμοσύνη που μαθεύτηκε - Όσα είπε στο Πρωινό

Τα τρυφερά λόγια για Μπόμπα και Τανιμανίδη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Οι ευχές της Φαίης Σκορδά για την εγκυμοσύνη που μαθεύτηκε - Όσα είπε στο Πρωινό

Με το που μαθεύτηκε η εγκυμοσύνη της Χριστίνας Μπόμπα για τα δίδυμα που περιμένει με τον Σάκη Τανιμανίδη, η Φαίη Σκορδά έσπευσε να ευχηθεί στο ζευγάρι, όπως έκαναν και οι υπόλοιπες εκπομπές. Τα λόγια της παρουσιάστριας στον αέρα του Πρωινού ήταν πολύ τρυφερά.

Την ευχάριστη είδηση να σημειώσουμε πως αποκάλυψε το ζευγάρι μέσα από τους λογαριασμούς του στο Instagram με φωτογραφίες.

Οι ευχές της Φαίης Σκορδά στο Πρωινό για την εγκυμοσύνη της Χριστίνας Μπόμπα

«Παιδιά να ευχηθούμε στα κορίτσια που μεριμένου νινάκι, με το καλό. Και σ' ένα κορίτσι που το βλέπουμε μέσα από το Instagram μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη. Η Χριστίνα Μπόμπα περιμένει παιδάκι και ανέβασαν πριν λίγη ώρα αυτή τη φωτογραφία. Χαίρομαι και για τα παιδιά και για όλα τα ζευγάρια που ζείτε αυτές τις ωραίες στιγμές.

Δείτε πως την φιλάει, πως κρατάει την κοιλίτσα και στέλνει πολλά φιλιά στην ανάρτησή της η Χριστίνα σε όλα τα ζευγάρια που προσπάθησαν και είχαν κάποιες δυσκολίες για να έρθουν τα ευχάριστα νέα. Και η ίδια παραδέχεται ότι δεν ήταν εύκολος ο δρόμος, προφανώς το προσπαθούσαν. Με το καλό, να είστε πάντα ευτυχισμένοι. Ευχάριστα τα νέα. Μπράβο στα παιδιά», είπε η Φαίη Σκορδά.

Την ώρα που η Σκορδά έστελνε τις ευχές της ο πατέρας του Τανιμανίδη, μιλούσε στο Ευτυχείτε για την εγκυμοσύνη

Μερικά λεπτά πριν ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα έκαναν γνωστά τα ευχάριστα νέα! Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας αφού περιμένει δίδυμα. Ο πατέρας του Σάκη μίλησε στη κάμερα του Ευτυχείτε για το ευχάριστο γεγονός.

Η Κατερίνα Καινούργιου έδωσε τις ευχές της τόσο στο ζευγάρι όσο και στον πατέρα του Σάκη και είπε χαρακτηριστικά: «Με το καλό το μωράκι σας, έχω τον κύριο Στέφανο στη γραμμή, τον πατέρα του Σάκη Τανιμανίδη. Με το καλό κύριε Στέφανε».

Ο πατέρας του δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του και δήλωσε:

«Εγώ έκανα μόνο την προσευχή μου. Ο άλλος μου ο γιος είναι γυναικολόγος ο Παναγιώτης, ο οποίος ήξερε για την εγκυμοσύνη και δεν μου είπε τίποτα. Εγώ έμαθα την είδηση από τα παιδιά. Είμαστε πολύ συγκινημένοι, η Χριστίνα είναι μερικών εβδομάδων έγκυος δεν ξέρω ακριβώς».

Δείτε το ακόλουθο απόσπασμα