"Έκλεισε" - Δεν πάει Δομίνικο ο Τανιμανίδης! Η ημερομηνία της πρεμιέρας του ριάλιτι

Αυτό είναι το πρόσωπο που τελικά θα το παρουσιάσει

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Το απόλυτο σούσουρο έχει γίνει αυτές τις μέρες με τον νέο κύκλο του Survivor καθώς δεν έχουν οριστικοποιηθεί ακόμα τα ονόματα των Μαχητών και των Διασήμων αλλά ούτε και το όνομα του παρουσιαστή. Μέχρι πριν λίγο, ο Σάκης Τανιμανίδης ήταν το όνομα που ακουγόταν για την παρουσίαση με τον ίδιο όμως τελικά να το απορρίπτει.

Μετά τα χαρμόσυνα νέα της εγκυμοσύνης της Χριστίνα Μπόμπα, ο Σάκης αποφάσισε να μείνει στην Ελλάδα και να βρίσκεται στο πλευρό της συζύγου του.

Έτσι, είναι πλέον οριστικό ότι στο τιμόνι της παρουσίασης δεν θα δούμε τον Τανιμανίδη. Ποιος όμως θα πάρει την θέση του;

Σύμφωνα με πληροφορίες του Έλα Χαμογέλα και της Ναταλίας Ανδρικοπούλου, αυτός που θα πάρει την θέση του είναι ο Γιώργος Λιανός, τον οποίο τις προηγούμενες χρονιές είχε τον ρόλο του συμπαρουσιαστή.

Μάλιστα, η πρεμιέρα του Survivor πρόκειται να γίνει στο ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς, αν όλα εξελιχθούν ομαλά.

Αναφορικά με τα μελλοντικά επαγγελματικά βήματα του Τανιμανίδη, ο ΑΝΤ1 και ο Alpha είναι τα δυο κανάλια που τον έχουν προσεγγίσει χωρίς ακόμα να έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο

Ηθοποιός "σεισμός" πηγαίνει Survivor - Πετάει σύντομα για Άγιο Δομίνικο

Μπορεί οι αλλαγές στο Survivor να είναι ραγδαίες, τόσο λόγω κορωνοϊού, όσο και της εγκυμοσύνης της Χριστίνας Μπόμπα, ωστόσο, έτοιμοι για Άγιο Δομίνικο είναι μερικοί από τους διάσημους. Συγκεκριμένα, στο ριάλιτι πρόκειται να μπει και μια ηθοποιός "σεισμός".

Στο νέο κύκλο μπορεί τον Σάκη Τανιμανίδη να μην το δούμε καθώς σε λίγους μήνες θα έρθουν στο κόσμο τα δίδυμα παιδάκια του, ωστόσο θα δούμε όπως γνωρίζουμε άλλα διάσημα ονόματα.

Αυτό είναι το όνομα "σεισμός" που πετάει για Άγιο Δομίνικο λόγω Survivor

Ένα λοιπόν από τα ονόματα των διασήμων που πετάει σύντομα για Άγιο Δομίνικο, είναι η Αγγελική Λάμπρη, που αγαπήσαμε μέσα από το ρόλο της Αγγέλας στη σειρά «Παρά Πέντε».

«Την θυμάστε την Αγγέλα του Παρά Πέντε που έκανε και ένα πέρασμα από τις Άγριες Μέλισσες ως η μητέρα του Άγγελου; Η ηθοποιός θα είναι η πρώτη διάσημη που θα μπει στο αεροπλάνο στις 18/12 για το Survivor» σημειώνει χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος Ντέπτυ Γκολεμά στο Secret των Παραπολιτικών. «Κοντά της ο Τριαντάφυλλος ο τραγουδιστής και, πιθανόν, ο Πάνος Καλλίδης».

Survivor Αγγελική Λάμπρη