Το φύλο των μωρών που περιμένουν ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα

Με το καλό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το φύλο των μωρών που περιμένουν ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα

Το μεσημέρι της Πέμπτης ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα αποκάλυψαν μέσα από πολύ τρυφερές αναρτήσεις στο instagram πως περιμένουν δίδυμα! Μάλιστα, ο παρουσιαστής μέσα από ένα instastory, μάλλον, πρόδωσε και το φύλο των μωρών.

Δίδυμα για τον Σάκη Τανιμανίδη και την Χριστίνα Μπόμπα - Αυτό είναι το φύλο των μωρών που περιμένουν

Συγκεκριμένα, στο instastory που θα δείτε παρακάτω ο Σάκης Τανιμανίδης αποκάλυψε πως τα παιδιά είναι δίδυμα βάζοντας σαν gif δυο μωράκια που όμως είχαν και τα δυο μπλε πιπίλες. Αν υποθέσουμε πως αυτό δεν έγινε τυχαία, τότε μάλλον οι οικογένεια θα αποκτήσει δυο πανέμορφους γιους! Όπως κι αν έχει, ευχόμαστε με το καλό και με έναν πόνο!

φύλο μωρών σάκης τανιμανίδης χριστίνα μπόμπα

Δείτε εδώ τις πρώτες δηλώσεις της Χριστίνας Μπόμπα μετά την ευχάριστη ανακοίνωση!

Γάμος Μπόμπα-Τανιμανίδη: Πως έφτασε η Χριστίνα στην εκκλησία!

Ήρθε η μεγάλη στιγμή! Η Χριστίνα Μπόμπα στις 1 Οκτωβρίου του 2018 ντύθηκε νυφούλα και πάνω σε ένα φουσκωτό έφτασε στο εκκλησάκι του Ταιξάρχη στο Βαθύ, όπου την περίμενε για δέκα λεπτά ο Σάκης Τανιμανίδης!

Αγαπημένοι φίλοι του ζευγαριού, περίμεναν με ανυπομονησία την νύφη, που ήταν πανέμορφη! Η Χριστίνα φοράει δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη, ενώ η πλάτη του νυφικού της έιναι πάρα πολύ εντυπωσιακή!

Όλα τα καράβια κόρναραν με την άφιξη της, ενώ όλη διαδικασία ήταν βγαλμένη από παραμύθι!

Το Youweeekly.gr, είναι εδώ και σας έχει αποκλειστικά στιγμιότυπα:

Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες:

Πως γνωρίστηκαν η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης

"Ο Σάκης είναι όμορφος και ένας πολύ καλό άντρας. Από την πρώτη στιγμή που τον είδα είπε ότι "αυτός είναι" και έτσι προχωρήσαμε! Γνωριστήκαμε το 2015, γιατί ήρθε στην εταιρεία που δούλευα που ήταν χορηγοί για το World Party κι εκεί άρχισε η επικοινωνία...", είναι τα πρώτα της λόγια...Όσον αφορά την πρόταση γάμου που της έκανε η ίδια είπε: "Ο Σάκης έκανε έκπληξη, πάνω στην έκπληξη την δική μου που είχα ετοιμάσει για τα γενέθλια του! Γονάτισε και μου έκανε πρόταση γάμου κι εγώ φυσικά είπε αμέσως ναι!".