Χριστίνα Μπόμπα: Η πρώτη της δήλωση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Τι είπε;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Χριστίνα Μπόμπα: Η πρώτη της δήλωση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Τα πιο ευχάριστα νέα ανακοίνωσε σήμερα το ζευγάρι Χρίστίνα Μπόμπα και Σάκης Τανιμανίδης αφού σε λίγο καιρό θα γίνουν γονείς και μάλιστα σε δυο παιδάκια.

Η Χριστίνα Μπόμπα μετά την ανακοίνωση ότι είναι έγκυος έκανε insta story στα οποία ευχαριστεί τον κόσμο για όλα τα μηνύματα που έχει δεχτεί.

“Έχω αυτό το τεράστιο χαμόγελο, γιατί μόλις μπήκα σπίτι και είδα όλες αυτές τις ευχές που έχετε στείλει και την αγάπη σας! Μας έχετε λούσει από αγάπη! Σας αγαπάμε πάρα πολύ!”

Ο ξεκαρδιστικός τρόπος που ευχήθηκε η Δανάη Μπαρκά στον Τανιμανίδη - Φωτογραφία έπος

Πριν από μερική ώρα ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα ανακοίνωσαν ότι περιμένουν δίδυμα και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Έκτοτε, οι ευχές φίλων και προσώπων της σόου μπιζ δεν έχουν σταματημό! Με την σειρά της η Δανάη Μπάρκα μετέφερε τις ευχές της στο ζευγάρι, με έναν όμως αρκετά ξεκαρδιστικό τρόπο.

Η νέα παρουσιάστρια του Mega δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία προσπαθώντας να «αντιγράψει» την πόζα του ζευγαριού στη φωτογραφία με την οποία ανακοίνωσαν τα ευχάριστα νέα. Στο ζευγάρι πριν από λίγο ευχήθηκε και η Φαίη Σκορδά!

Στη συγκεκριμένη φωτογραφία η Δανάη ποζάρει με τον συνεργάτης της Βαγγέλη Γιαννόπουλο κρατώντας την κοιλιά της και έγραψε: “Baby boom Vs Burger boom! Με το καλό παιδιά, γερά και καλότυχα”.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία:

τανιμανιδης μπομπα μπαρκα

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ευχήθηκε στον Τανιμανίδη και εκείνος ανταπέδωσε - «Να γίνεις σύντομα μανούλα»

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θέλησε με τη σειρά της να ευχηθεί στον Σάκη Τανιμανίδη και τη Χριστίνα Μπόμπα που ετοιμάζονται να φέρουν στον κόσμο δίδυμα και εκείνος με τη σειρά της ανταπέδωσε τις ευχές και της είπε να γίνει κι εκείνη σύντομα μανούλα.

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Χριστίνας Μπόμπα ήρθε πριν από μερικές ώρες και έτσι όλη η ελληνική showbiz έσπευσε να τους ευχηθεί.

Το ίδιο έκανε λοιπόν και το μοντέλο - παρουσιάστρια ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν περίμενε να πάρει αυτή την απάντηση από τον Σάκη Τανιμανίδη.

«Μιλήσαμε με τον Σάκη Τανιμανίδη και σου δίνει τις ευχές του για να γίνεις γρήγορα μανούλα. Έχεις πολλά φιλιά από τον Σάκη». Και η Ηλιάνα απάντησε: «Ευχαριστώ πολύ Σάκη, όλα να πάνε καλά».