Survivor spoiler (17/1): Αυτή η ομάδα κερδίζει το αγώνισμα επάθλου

Προσοχή! Πρόκειται για διαρροή!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor spoiler (17/1): Αυτή η ομάδα κερδίζει το αγώνισμα επάθλου

Η εβδομάδα τελείωσε με μία μεγάλη ανατροπή στο Survivor 4, καθώς ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως δε θα αποχωρήσει κανείς από το παιχνίδι, μετά τις πολλαπλές «πληγές» που έχει δεχθεί η ομάδα των Διάσημων. Σήμερα (17/1) ωστόσο ξεκινάει η νέα εβδομάδα, και εμείς σας έχουμε το spoiler για την ομάδα που θα κερδίσει το αγώνισμα επάθλου.

Μέχρι στιγμής έχουμε δει πως οι Μαχητές έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα σε όλα τα αγωνίσματα που έχουν δύσκολους στίβους μάχης και απαιτητικούς στόχους, με αποτέλεσμα να έχουν συντριπτικό ρεκόρ στις νίκες επί της αντίπαλης ομάδας.

Survivor Μαχητές

Μάλιστα, το γεγονός ότι η Κάτια Ταραμπάνκο βρίσκεται εκτός, μιας και βγήκε μεν από το ξενοδοχείο αλλά όπως σας ενημερώσαμε δεν πρόκειται να επιστρέψει, έχει δημιουργήσει ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα στην ομάδα αφού πρόκειται για μία αποτελεσματική παίκτρια.

Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα 17/1 στο Survivor

Όπως βλέπουμε λοιπόν σήμερα, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι δε θα διστάσει να τα βάλει ανοιχτά με την Κάτια και να πει πως έχει ενοχληθεί από το γεγονός ότι δεν ήταν αυτή που έφερε τις νίκες για την ομάδα.

Το αγώνισμα είναι για ακόμα μία φορά στατικό, σε μία προσπάθεια της παραγωγής να βοηθήσει την ομάδα των Διάσημων οι οποίοι υστερούν στο αγωνιστικό κομμάτι. Οι παίκτες θα έχουν και πάλι κλειστά τα μάτια τους και θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν τις αισθήσεις του για να φτάσουν στον στόχο.

Survivor spoiler

Οι αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr που πάντα αποδεικνύονται 100% έγκυρες αναφέρουν πως το σημερινό αγώνισμα επάθλου κερδίζουν για ακόμα μια φορά οι Μαχητές...

Σήμερα επίσης θα δούμε και να ανακοινώνεται πως η Κάτια φεύγει... Έτσι ξέρουμε έτσι σας λέμε...