Survivor 4: Με λιγότερο φαγητό για δύο εβδομάδες η Μπλε ομάδα

Η ποινή για την παραβίαση κανόνων από τον Αλέξη και τον Κρις

Ο Αλέξης Παππάς και ο Κρις Σταμούλης έκαναν μια παράνομη κίνηση, φεύγοντας από την καλύβα της ομάδας τους και περνώντας τα όρια, που τους έχει θέσει η παραγωγή στον Άγιο Δομίνικο, με αποτέλεσμα να υπάρξουν επιπτώσεις για τους ίδιους και τους «Μπλε».

Πριν μιλήσει για τον παίκτη, που αποχωρεί από το Survivor για αυτή την εβδομάδα, ο Γιώργος Λιανός αναφέρθηκε στο συμβάν, τονίζοντας πως αυτό που έκαναν οι δυο τους ήταν εξαιρετικά επικίνδυνο και, για αυτό το λόγο, πρέπει να τιμωρηθούν.

Expand player

Η ποινή που ανακοινώθηκε ήταν πολύ σκληρή και είχε δύο κομμάτια. Από τη μία πλευρά, η μπλε ομάδα θα παραλάβει για τις επόμενες δύο εβδομάδες προμήθειες λιγότερες κατά 20%, με κάθε 10% να αντιστοιχεί στους δύο παίκτες.

Παράλληλα, στα επόμενα δύο αγωνίσματα με έπαθλο φαγητού, που η μπλε ομάδα κερδίσει, Παππάς και Σταμούλης δε θα έχουν δικαίωμα να φάνε.

Η ποινή των Κρις και Αλέξη

Survivor 4 - στατιστικά: Πρώτη η Καρολίνα

Δεν σταματούν να μας εκπλήσσουν τα στατιστικά του Survivor, με τα τελευταία παιχνίδια να καθιστούν σαφές πως οι ισορροπίες έχουν διαταραχθεί.

Τα φαβορί έχασαν έδαφος και η κορυφή ανήκει πλέον σε άλλον, ή για να ακριβολογούμε… σε άλλη, με την Καρολίνα των Κόκκινων να αφήνει στη δεύτερη θέση τον Τζειμς Καφετζή και να «κλέβει» την πρωτιά με ποσοστό νικών 83,3%!

Ο αρχηγός της μπλε ομάδας έμεινε πίσω με ποσοστό νικών 80,9%, με τον τρίτο παίκτη να σημειώνει τεράστια διαφορά από τους δύο πρώτους. Πρόκειται για την πρώην «Μαχήτρια» Σοφία Μαργαρίτη, η οποία βρίσκεται στο 61,8%.

Αυτό που προκαλεί τεράστια εντύπωση είναι η εκκωφαντική πτώση του Γιώργου Κοψιδά, ο οποίος αν και τον πρώτο καιρό δεν έπεφτε από την τριάδα των πρώτων, αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 9η θέση.

Δείτε τον πίνακα με τα στατιστικά του Survivor εδώ!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4 - Κρις: «Τα κορίτσια είναι τεμπέλες! Κάθονται και κάνουν τα μποτέ τους»

Survivor 4: Ο Ανδρέας Γεωργίου έστειλε μήνυμα στην πρώην του Ελευθερία Ελευθερίου