Survivor 4: Σκάνδαλο! Αλέξης Παππάς και Kρις παραβίασαν τους κανόνες και έφυγαν από την καλύβα

Ισχυρίστηκαν πως χάθηκαν επί έξι ώρες

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Survivor 4: Σκάνδαλο! Αλέξης Παππάς και Kρις παραβίασαν τους κανόνες και έφυγαν από την καλύβα

Σκάνδαλο μεγατόνων συνέβη στο Survivor, καθώς ο Αλέξης Παππάς και ο Κρις Σταμούλης έφυγαν από την καλύβα της μπλε ομάδας, προκειμένου να συζητήσουν, κάτι που θα έχει συνέπειες.

Ο ηθοποιός, ειδικά, βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος στο επεισόδιο της Τετάρτης (10/2), αφού τσακώθηκε άγρια με τον Νίκο Μπάρτζη κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος, αποκαλύπτοντας ύστερα, ότι ο συμπαίκτης του έβρισε χυδαία τους υπόλοιπους «Μπλε».

Η κατάσταση, παρά την νίκη στο αγώνισμα, φαίνεται τεταμένη στην παραλία και, ίσως για αυτό το λόγο, Αλέξης και Κρις απομακρύνθηκαν από την καλύβα της ομάδας τους, ώστε να κουβεντιάσουν. Αυτή η κίνησή τους είναι εκτός κανονισμών, κάτι που σημαίνει πως θα τιμωρηθούν στο συμβούλιο.

Aλέξης Παππάς και Κρις παραβίασαν τους κανόνες

Survivor 4 spoiler 10/2: Ποιος παίκτης αποχωρεί απόψε

ελευταία μέρα της εβδομάδας για το Survivor σήμερα (10/02) και θα έχουμε αποχώρηση για την ομάδα των Μπλε! Το Youweekly.gr είναι εδώ, για ακόμα μια φορά, για να μεταφέρει στους αναγνώστες του όσα γνωρίζει πως συμβαίνουν στον Άγιο Δομίνικο!

Απόψε, λοιπόν, πέρα από τη νέα κόντρα που θα παρακολουθήσουμε με πρωταγωνιστές την Μαριαλένα και τον Κρις, κάποιος θα μαζέψει τις βαλίτσες του και θα φύγει από το νησί...

Ελευθερία Ελευθερίου, Κρις Σταμούλης και Δημήτρης Μακρόπουλος είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Η γνωστή τραγουδίστρια ψηφίστηκε από την ομάδα της στο πρώτο συμβούλιο του νησιού που έγινε την Δευτέρα, ο δικηγόρος του παιχνιδιού ψηφίστηκε στο δεύτερο, δηλαδή στο χθεσινό επεισόδιο, και ο Δημήτρης Μακρόπουλος βγήκε στη σέντρα από τον συμπαίκτη του Αλέξη Παππά.

To Youweekly.gr που είναι καθημερινά εδώ για να σας μεταφέρει όλα τα παρασκήνια από το παιχνίδι, αφού σας αποκάλυψε ποια ομάδα κερδίζει σήμερα, θα μοιραστεί και τις πληροφορίες που έχει για την αποχώρηση! Πρώτο όνομα, λοιπόν, για σήμερα σας δώσαμε από νωρίς αυτό του Δημήτρη Μακρόπουλου. Και πολύ καλά κάναμε γιατί αυτός φεύγει, είναι οριστικό!