Survivor: 3 παίκτες έχουν πεθάνει μέχρι σήμερα κατά τη διάρκεια του ριάλιτι

Ανάμεσα τους ένας 25χρονος που πνίγηκε στην λίμνη την ώρα αγωνίσματος αλλά η παραγωγή δεν τον άκουσε

To Survivor είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο δύσκολα ριάλιτι παγκοσμίως, αφού οι συνθήκες διαβίωσης είναι άσχημες και η κούραση μεγάλη. Μάλιστα, όπως έχει γίνει γνωστό από την αρχή που ξεκίνησε το παιχνίδι, μέχρι και σήμερα έχουν πεθάνει 3 παίκτες.

Αν για κάποιο λόγο άνθρωποι σε όσες χώρες προβάλλεται δηλώνουν συμμετοχή, είναι σίγουρα τα λεφτά - αφού τα ποσά είναι μεγάλα και δίνονται κάθε εβδομάδα - αλλά και η δημοσιότητα που βλέπει ο κάθε παίκτης. Καθώς πολλοί είναι εκείνοι που μετά το παιχνίδι έχουν γίνει παρουσιαστές ή και ηθοποιοί.

Expand player

Ωστόσο, 3 παίκτες από τους δεκάδες που έχουν λάβει μέρος, με κάποιους από αυτούς να φτάνουν και μέχρι τον τελικό, έχασαν την ζωή τους κατά τη διάρκεια του Survivor.

Αυτοί είναι οι 3 παίκτες που έχουν πεθάνει μέχρι σήμερα στο Survivor

Ο πρώτος θάνατος λοιπόν, σημειώθηκε το 2009. Πρόκειται για τον Μόντσο Βοντνιτσάροφ από το Βουλγαρικό Survivor. Ο 54χρονος πέθανε κατά την διάρκεια του αγωνίσματος από καρδιακή προβολή.

Ο δεύτερος θάνατος σημειώθηκε επίσης το 2009, αυτή την φορά ωστόσο στο ριάλιτι του Πακιστάν. Την ώρα αγωνίσματος και συγκεκριμένα, ο Σάαντ Καν, την ώρα που έπρεπε να κολυμπήσει μεταφέροντας ένα φορτίο 7 κιλών, πνίγηκε καθώς του ήταν αδύνατον να συνεχίσει από το βάρος και την κούραση.

Παρόλο που μπορούσε να σωθεί, η παραγωγή δεν τον άκουσε ή είδε - ενώ φώναζε - με αποτέλεσμα να τον εντοπίσουν οι δύτες λίγο αργότερα νεκρό. Ο παίκτης ήταν μόλις 32 ετών.

Ο τρίτος θάνατος σημειώθηκε στο Survivor της Γαλλίας το έτος 2013 και πρόκειται για τον Τζέραλντ Μπάμπιν που ήταν 25 ετών. Ο παίκτης διαγώστηκε με αφυδάτωση , ενώ κατέρρευσε την ώρα του αγωνίσματος από κράμπες. Λίγη ώρα αργότερα όταν η παραγωγή αποφάσισε επιτέλους να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο πέθανε από μια σειρά καρδιακών ανακοπών. Αιτία θανάτου όπως αποκαλύφθηκε ήταν καρδιακή ανεπάρκεια σε διεσταλμένη καρδιομυοπάθεια.

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4 spoiler: Πηγαίνει η Μαριαλένα στη κόκκινη ομάδα και η Καρολίνα στη μπλε;

Survivor 4 trailer 21/2 - Μαριαλένα: «Μπήκε ο πρώην μου με τη νυν του»