Survivor 4 trailer 21/2 - Μαριαλένα: «Μπήκε ο πρώην μου με τη νυν του»

«Αναμένω να δω πώς θα εξελιχθεί»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4 trailer 21/2 - Μαριαλένα: «Μπήκε ο πρώην μου με τη νυν του»

Η νέα εβδομάδα ξεκινάει με ένα πολύ δυνατό επεισόδιο του Survivor 4. Την Κυριακή (21/2), όπως πολύ σωστά σας είχε ενημερώσει το Youweekly.gr, στο παιχνίδι μπαίνει ο πρώην σύντροφος της Μαριαλένας Ρουμελιώτη μαζί με την νυν σύντροφό του.

Ναι, ναι πολύ καλά διαβάσατε! Τα πάντα μπορεί να συμβούν στον βωμό της τηλεθέασης! Η παραγωγή του Survivor - αν και πάει καλά σε νούμερα - αποφάσισε να παίξει γερό παιχνίδι πάνω στην ψυχολογία των παικτών φέτος κι αυτή την φορά όπως φαίνεται, μετά την Κάτια Ταραμπάνκο, επίκεντρο γίνεται η Μαριαλένα!

Survivor Μαριαλένα πρώην

Όπως θα δείτε και στο trailer παρακάτω, όσο σοκαρισμένη και να είναι δεν δείχνει να χάνει την ψυχραιμία της και εξηγεί πως θέλει να δει πώς θα εξελιχθεί όλο αυτό το αμήχανο σκηνικό που δημιουργήθηκε στην ομάδα της, καθώς δεν ξέρουμε αν το αναφέραμε νωρίτερα, αλλά ο πρώην και η νυν αυτού θα μπουν στους Μπλε!

Το μόνο σίγουρο είναι πως το κλίμα στην ομάδα θα αλλάξει σημαντικά και... θα έχουμε να γράφουμε για μέρες (μην πω μήνες και φανώ υπερβολική!) Εκτός, αν η Μαριαλένα αποφασίσει να μαζέψει τα πράγματά της και να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο, ότι δηλαδή σας είχαμε γράψει πριν από λίγες ημέρες...

Δείτε το trailer του Survivor για την Κυριακή 21/2

Ποιος είναι ο πρώην σύντροφος της Μαριαλένας Ρουμελιώτη

Ο Σάκης Κατσούλης είναι ο νέος παίκτης που αναμένεται να φέρει τα πάνω κάτω στον Άγιο Δομίνικο!

Πρόκειται για κούκλο Έλληνα επιχειρηματία που μέχρι πρόσφατα αγωνιζόταν ως τερματοφύλακας σε επαγγελματικές κατηγορίες ενώ είχε χρόνια σχέση με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, με την οποία χώρισε πριν 4 μήνες!

Survivor Κατσούλης

Ο Σάκης Κατσούλης, λοιπόν, μπαίνει στο Survivor και εκεί θα βρίσκεται ξανά δίπλα στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία πλέον έχει γυρίσει σελίδα στην ζωή της αφού φέρεται να βρίσκεται σε σχέση με τον τραγουδιστή Γιώργο Λιβάνη!

Βέβαια, υπό τέτοιες συνθήκες ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί...