Survivor 4: Μπαίνει στο παιχνίδι ο πρώην της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, Σάκης Κατσούλης;

Καλά θα πάει αυτό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Μπαίνει στο παιχνίδι ο πρώην της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, Σάκης Κατσούλης;

Μία αληθινή «βόμβα» πέταξε, το πρωί της Πέμπτης, η εκπομπή «Πρωινό», καθώς ο Αλέξης Μίχας έκανε γνωστό ότι τον επόμενο καιρό πρόκειται να δούμε να μπαίνει στο «Survivor» ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος είναι πρώην σύντροφος της Μαριαλένας Ρουμελιώτη.

Η πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ανέφερε πως ο επιχειρηματίας είναι ένα από τα πρόσωπα που θα μπουν στο παιχνίδι. Το Youweekly.gr σας ενημέρωσε, χθες, πως την Κυριακή θα δούμε δύο νέες προσθήκες, ωστόσο ο Σάκης Κατσούλας δεν είναι μέσα σε αυτές, αφού στο επόμενο επεισόδιο θα μπει ο Γιώργος Ταβλαδάκης και ο Παύλος Γαλακτερός.

Survivor Κατσούλης

Ποιος είναι ο Σάκης Κατσούλης που ενδέχεται να μπει στο «Survivor 4»

Ο Σάκης Κατσούλης είναι επιχειρηματίας, καθώς έχει δικό του μαγαζί με ρούχα αλλά και σπα στην Αθήνα. Στο παρελθόν υπήρξε ζευγάρι με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία είναι στην Μπλε ομάδα και, όπως είναι γνωστό, εδώ και καιρό βρίσκεται σε σχέση με τον τραγουδιστή, Γιώργο Λιβάνη.

Να σημειώσουμε, βέβαια, πως η είδηση αυτή αποτελεί ρεπορτάζ του «Πρωινού». Εμείς, ωστόσο, θα κρατήσουμε τις αποστάσεις μας, καθώς οι μέχρι τώρα πληροφορίες μας δεν αναφέρουν κάτι σχετικά με τον Σάκη Κατσούλη, ενώ η αλήθεια είναι πως, πριν από λίγες ώρες, ο επιχειρηματίας ανέβασε ένα insta story από την Ελλάδα.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

«Με τη Μαριαλένα έχουμε έρθει πολύ κοντά»

Ο Γιώργος Λιβάνης μίλησε στην εκπομπή «Love it» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση που έχει με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη του «Survivor 4», ξεκαθαρίζοντας πως οι δυο τους έχουν έρθει πολύ κοντά τον τελευταίο καιρό.

O τραγουδιστής έστειλε μήνυμα στο έπαθλο επικοινωνίας στη Μαριαλένα και από εκείνη τη μέρα οι φήμες για τη σχέση τους «φούντωσαν».

«Είμαστε πάρα πολύ καλοί φίλοι. Γνωριζόμαστε χρόνια. Τον τελευταίο καιρό, έχουμε έρθει πιο κοντά. Από εκεί και πέρα ό,τι κάνω το κάνω με την καρδιά μου. Δεν σκέφτομαι ποτέ το αν αυτό θα έχει κακή ή καλή προβολή για μένα. Νομίζω αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να απαντήσει και ο άνθρωπος για τον οποίο μιλάμε.

Μαριαλένα Ρουμελιώτη Survivor

Από εκεί και πέρα, γνωριζόμαστε, θέλω το καλό της και την παρακολουθώ ανελλιπώς στην πρόοδό της. Είναι πολύ καλή αθλητικά και αυτό με γεμίζει και με κάνει χαρούμενο, της έστειλα ένα μήνυμα, όπως ακριβώς και μια φίλη της», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιβάνης.