Survivor 4 Spoiler: Μπαίνουν στο παιχνίδι ο Γιώργος Ταβλαδάκης και ο Παύλος Γαλακτερός

Είναι οι τελευταίοι που μπαίνουν στις ομάδες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 Spoiler: Μπαίνουν στο παιχνίδι ο Γιώργος Ταβλαδάκης και ο Παύλος Γαλακτερός

Ακόμα δύο πολύ δυνατές προσθήκες αναμένεται να γίνουν αυτή την εβδομάδα στο Survivor 4, μιας και στο ριάλιτι επιβίωσης θα μπει ο Γιώργος Ταβλαδάκης και ο Παύλος Γαλακτερός για να ενισχύσουν τις δύο ομάδες.

Όπως πρώτο σας είχε ενημερώσει το Youweekly.gr, οι δύο παίκτες θα μπουν στο παιχνίδι και θα φέρουν τα πάνω κάτω. Με μία γρήγορη βόλτα που κάναμε στα προφίλ τους στο Instagram, μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως πρόκειται για δύο αγόρια που θα ενισχύσουν τη δυναμική του Survivor.

Ο Γιώργος Ταβλαδάκης έχει φοβερό κορμί και το μόνο που γνωρίζουμε μέχρι τώρα για την προσωπική του ζωή είναι ότι κατάγεται από την Κρήτη.

Γιώργος Ταβλαδάκης Instagram

Ο Παύλος Γαλακτερός, γιος του Νάσου Γαλακτερού, βρίσκεται ήδη στον Άγιο Δομίνικο μιας και πριν από λίγο καιρό είχε κυκλοφορήσει υλικό από την αποχώρησή του από το αεροδρόμιο.

Ο Νάσος Γαλακτερός είναι Έλληνας πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής. Αγωνιζόταν στη θέση του φόργουορντ. Από τον πρώτο του γάμο έχει αποκτήσει ένα γιο ενώ ήταν παντρεμένος με την τηλεπαρουσιάστρια Ρούλα Κορομηλά.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Survivor 4 trailer 10/2: Νέος πόλεμος μεταξύ Σταμούλη και Μαριαλένας!

Ανατροπές και εκπλήξεις είχαμε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4 και πολλές ακόμα αναμένεται να δούμε στο σημερινό 10/2! Σύμφωνα με το trailer που κυκλοφόρησε, η ομάδα των Μπλε βρίσκεται σε τεντωμένο σχοινί αφού εκτός από τις ήττες και την πείνα οι παίκτες πρέπει να αντιμετωπίσουν και τις κόντρες που ξεσπούν ανάμεσά τους!

Όπως πολύ σωστά σας αποκαλύψαμε εχθές πριν το επεισόδιο οι Μπλε έχασαν για ακόμα μια φορά την ασυλία και αναγκάστηκαν να βγάλουν στον τάκο ακόμα ένα συμπαίκτη τους! Εκεί μας περίμενε μια τεράστια έκπληξη αφού ο Κρις Σταμούλης καταψηφίστηκε από την ομάδα του, πράγμα απίστευτο αφού τον είχαμε στη λίστα με τους δυνατούς, ασχέτως αν τον τελευταίο καιρό είχε πέσει λίγο αγωνιστικά.

Και κάπως έτσι ξεκινούν τα όργανα! Όπως φαίνεται, μετά το δεύτερο συμβούλιο η ομάδα των Μπλε βρίσκεται υπό πλήρη διάλυση, όχι ότι μετά το πρώτο ήταν καλύτερα αλλά να είχαμε να λέγαμε... Ο Κρις Σταμούλης τα βάζει με την Μαριαλένα! Ο λόγος; Την θεωρεί διπρόσωπη και "κωλοτούμπα" καθώς όταν αυτός ψηφίστηκε στο συμβούλιο της Δευτέρας από την Μαριπόζα η Μαριαλένα ήταν η πρώτη που έπεσε να την φάει!

Αυτό όσον αφορά την καλύβα! Τώρα, από στίβο μάχης, δύσκολα τα πράγματα σήμερα! Από το trailer που θα δείτε κι εσείς παρακάτω φαίνεται πολύ δυνατός! Θέλει ταχύτητα, ισορροπία και αντοχή! Όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα οι Μπλε είναι κουρασμένοι και εξαντλημένοι οπότε κάτι μας λέει πως οι Κόκκινοι θα περάσουν πάλι μπροστά!

Βέβαια, μην το δένεται ακόμα! Θα επανέλθουμε μέσα στην ημέρα με το 100% έγκυρο spoil!

Δείτε το σημερινό 10/2 Survivor trailer

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για Survivor spoils!