Survivor 4 Highlights: Οι απειλές του Μπόγδανου, ο καυγάς Τριαντάφυλλου - Παππά και οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Χθες έγινε χαμός στον Άγιο Δομίνικο και σας τα έχουμε όλα εδώ!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 Highlights: Οι απειλές του Μπόγδανου, ο καυγάς Τριαντάφυλλου - Παππά και οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Κανονικός χαμός επικράτησε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4 και εμείς σας έχουμε συγκεντρώσει όλα τα highlights. Από τις απειλές που εξαπέλυσε ο Ηλίας Μπόγδανος κατά του Δημήτρη Μακρόπουλου, στον καυγά του Τριαντάφυλλου με τον Αλέξη Παππά και τους νέους υποψήφιους προς αποχώρηση.

Survivor 4: Αιχμές του Περικλή κατά του Αλέξη Παππά - «Παίζει ρόλο με κακό τρόπο»

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 4, είδαμε τον Περικλή Κονδυλάτο να σχολιάζει το συμβούλιο του νησιού και συγκεκριμένα την στάση του Αλέξη Παππά.

Πιο συγκεκριμένα ο Περικλής δήλωσε πως ο συγκεκριμένος παίκτης παίζε ρόλο και το γνωρίζει πολύ καλά αφού όταν βρίσκονταν στην ίδια ομάδα, έβλεπε πως όταν έφευγε από το συμβούλιο δεν τον ένοιαζαν τα όσα έλεγε εκεί.

Σύμφωνο να όσα είπε βρήκαν τον Κώστα Παπαδόπουλο, ο οποίος τόνισε ξανά πως είναι ηθοποιός και ξέρει να υποκρίνεται, ενώ ο ίδιος ότι λέει το «φέρνει και στην καλύβα». Τα λεγόμενα του Αλέξη Παππά για τους ηθοποιούς σχολίασε και η Γιουλίκα Σκαφιδά.

Survivor 4: Απειλές του Μπόγδανου κατά του Μακρόπουλου - «Άμα μου γυρίσει θα έχουμε πρόβλημα μεγάλο»

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4, είδαμε τον Ηλία Μπόγδανο να ενοχλείται από τις κραυγές του Δημήτρη Μακρόπουλου προς τον πάγκο τους.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ηλίας Μπόγδανος ενοχλήθηκε από το γεγονός πως όσο έπαιζαν οι παίκτες, για να αποσυντονίσει τον αντίπαλο ο Δημήτρης φώναζε έντονα «δεν μπορεί!» κάτι που έκριναν πως είναι αντιαθλητικό.

Το επόμενο πρωί στην καλύβα των κόκκινων σχολιάστηκε ξανά το γεγονός και αυτή τη φορά ειπώθηκαν φράσεις του τύπου «σιγά τον παίκτη» με τον Ηλία να είναι φανερά εκνευρισμένος δήλωσε πως δεν θα το αφήσει έτσι να συνεχιστεί.

Survivor 4 - Τζέιμς: «Η Μαριπόζα είναι μια δυναμική γυναίκα»

Προχθές παρακολουθήσαμε την Μαριπόζα να αισθάνεται μια έντονη αδιαθεσία με αποτέλεσμα να μεταφέρεται στο κέντρο βοηθειών, σήμερα ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε δεν θα αγωνιστεί και ο Τζέιμς την υπερασπίστηκε.

Πιο συγκεκριμένα η παίκτρια των Μπλε, δεν ένιωσε πολύ καλά και σήμερα για τρίτη συνεχόμενη ημέρα θα μείνει εκτός αγωνίσματος αφήνοντας την Μπλε ομάδα με μια απώλεια.

Το γεγονός αυτό σχολίασε η αρχηγός των Μπλε που είπε πως η Μαριπόζα είναι μια δυναμική γυναίκα και καλή παίκτρια και ελπίζει να γυρίσει γρήγορα πίσω.

Survivor 4: Κόντρα μεταξύ Μπόγδανου και των Μπλε - «Μας λες κλέφτες, μας χλευάζεις»

Την συμπεριφορά της Μπλε ομάδας προς την Κόκκινη σχολίασαν για ακόμη μια φορά οι παίκτες του Survivor λίγο πριν ξεκινήσει το αγώνισμα, με τον Ηλία και τον Νίκος να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Πιο συγκεκριμένα ο Ηλίας Μπόγδανος μίλησε για αντιαθλητική συμπεριφορά και ηθική λέγοντας πως θεωρητικά θα μπορούσαν να έρθουν το βράδυ και να τους κλέψουν ή να τραγουδάνε ώστε να μην μπορούν να κοιμηθούν. Μάλιστα για το ίδιο περιστατικό μίλησε νωρίτερα στην καλύβα ρίχνοντας απειλές.

Θέση πήρε ο Νίκος Μπάρτζης που σχολίασε πως ο Ηλίας λέει την Μπλε ομάδα κλέφτες και τους χλευάζει. Ο Ηλίας τόνισε πως μιλάει θεωρητικά αλλά και ο Chris υπερασπίστηκε την άποψη του Νίκου και πήρε το μέρος του.

Survivor 4: Αλέξης Παππάς για Τριαντάφυλλο - «Δεν χρειαζόμαστε τσοπάνη όπως τα πρόβατα της Κόκκινης ομάδας»

Σε απίστευτες εκφράσεις εναντίον του Τριαντάφυλλου και της κόκκινης ομάδας προχώρησε ο Αλέξης Παππάς, χαρακτηρίζοντας τον τραγουδιστή ως «τσοπάνη» και τους συμπαίκτες του ως «πρόβατα».

Ο Τριαντάφυλλος είχε επιχειρήσει, κατά τη γνώριμη τακτική του, να διασπάσει τους «Μπλε», αναφέροντας πως αληθινός αρχηγός είναι ο Τζέιμς Καφετζής και οι Αλέξης Παππάς-Νίκος Μπάρτζης προσπαθούν να γίνουν αρχηγοί στη θέση του.

Η άποψή του αυτή έχει κάνει έξαλλους αμφότερους τους παίκτες της μπλε ομάδας, με τον Παππά να αναφέρει πως «δεν χρειαζόμαστε κανέναν τσοπάνη να φυλά τα πρόβατα», ενώ ο Μπάρτζης πρόσθεσε πως δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση, όσο κι αν το επιδιώκει ο Τριαντάφυλλος, να τσακωθεί με τον Τζέιμς. Nα σημειώσουμε πως στο χθεσινό επεισόδιο ο Τριαντάφυλλος χαρακτήρισε τον Αλέξη Παππά ως «ηθοποιό» που υποκρίνεται και στο παιχνίδι.

Survivor 4: Έκαναν τα πάντα οι Κόκκινοι ώστε να πείσουν την Ανθή να μην συμμετέχει στο αγώνισμα

Ένα μικρό έπος παρακολουθήσαμε στο αγώνισμα του επεισοδίου της Τρίτης (9/2) για το Survivor, με τους «Κόκκινους» να κάνουν ό,τι μπορούν, προκειμένου να μην παίξει η Ανθή Σαλαγκούδη.

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια δε βρίσκεται σε καλή κατάσταση, καθώς στα προηγούμενα δύο αγωνίσματα δεν μπόρεσε να ενισχύσει την ομάδα της, αλλά σήμερα μπορεί να το κάνει και θέτει τον εαυτό της στη διάθεση των συμπαικτών της.

Οι «Κόκκινοι», πάντως, επέμειναν… ευγενικά για τη μη συμμετοχή της, παροτρύνοντάς την να καθίσει στον πάγκο, λέγοντάς της πως… δεν είναι ανάγκη να παίξει, αν δεν νιώθει καλά

Η ίδια, μάλιστα, μετά το πρώτο παιχνίδι με την Άννα Μαρία Βέλλη, όπου έχασε τον πόντο, πήγε στο νοσοκομείο και πάλι

Survivor 4: Τριαντάφυλλος σε Μπλε ομάδα - «Σας πονάει η αλήθεια»

Στο σημερινό συμβούλιο του νησιού στο Survivοr, είδαμε για ακόμη μια φορά τον Τριαντάφυλλο να κοντραρίζεται με τους Μπλε για το αγώνισμα.

Πιο συγκεκριμένα, οι Μπλε έλεγαν πως η Κόκκινη ομάδα διαλέγει μόνο τον Γιώργο Κοψιδά για να αγωνιστεί επειδή είναι από τους πιο δυνατούς άντρες.

Ωστόσο ο Ντάφι έφερε αντίλογο λέγοντας πως σε πολύ σημαντικό πόντο, τον τελευταίο, διάλεξαν με μια φωνή τον Γιώργο Ασημακόπουλο και οι Μπλε έβαλαν απέναντι του τον Αλέξη Παππά που δεν θεωρείται καλός παίκτης.

Ο Τριαντάφυλλος έκλεισε την κουβέντα απευθυνόμενος στον Μπλε, λέγοντας τους πως πονάει η αλήθεια!

Survivor 4: Επική λογομαχία μεταξύ Τριαντάφυλλου και Μπάρτζη - «Τρείς νύχτες μου, ολόκληρη η ζωή σου»

Στο συμβούλιο του νησιού σήμερα στο Survivor, ακούσαμε τους παίκτες να έρχονται σε απίστευτες κόντρες με αποκορύφωμα τον Τριαντάφυλλο και το Νίκο Μπάρτζη.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Τριαντάφυλλος θέλησε να τοποθετηθεί για τους υποψήφιους προς αποχώρηση λέγοντας πως δεν περίμενε να βγουν οι συγκεκριμένοι. Αυτό σχολιάστηκε από την Άννα Μαρία, τον Αλέξη Παππά και τον Νίκο Μπάρτζη.

Μάλιστα ο Αλέξης Παππάς σχολίασε «Έχεις πρόβλημα στον εγκέφαλο;» σε μια προσπάθεια του να εξηγήσει στον Ντάφι τον τρόπο που ψήφισε ενώ με τη σειρά του ο Νίκος του είπε «Αγορίνα μου, ποιός σε ρώτησε;» με τον Ντάφι να απαντά «Νίκο, τρεις νύχτες της ζωής μου, ολόκληρη η δική σου» ενώ λίγο πριν επιτέθηκε ξανά στην ομάδα των Μπλε.