Survivor 4: Σκαφιδά για Παππά - «Άσε τους ηθοποιούς στην ησυχία τους! Πέρασες και δεν ακούμπησες»

Πως τον "πετσόκοψε" έτσι...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Σκαφιδά για Παππά - «Άσε τους ηθοποιούς στην ησυχία τους! Πέρασες και δεν ακούμπησες»

Η Γιουλίκα Σκαφιδά με μια μονάχα ανάρτηση της, ξεφτίλισε τον Αλέξη Παππά, με αφορμή ένα επεισόδιο που σημειώθηκε ανάμεσα στον παίκτη του Survivor 4, τον Τριαντάφυλλο και τον Κωστα Παπαδόπουλο.

Για την ιστορία, όλα ξεκίνησαν όταν οι δύο ομάδες - Κόκκινοι και οι Μπλε - κλήθηκαν από τον Γιώργο Λιανό να κάνουν ένα απολογισμό της αγωνιστικότητας που έδειξαν στο χθεσινό 8/2 παιχνίδι ασυλίας την οποία κέρδισαν οι Κόκκινοι.

Ο Τριαντάφυλλος και ο Κώστας λοιπόν, διαφώνησαν έντονα με τον αντίπαλο τους, Αλέξη Παππά, με τους δύο Κόκκινους να του λένε πως «δεν είναι όλοι ηθοποιοί σαν τον ίδιο» με υποτιμητικό ύφος, θέλοντας να εννοήσουν πως είναι ψεύτικος.

Εκείνος έσπευσε να υπερασπιστεί το επάγγελμα, τον κλάδο και τους συναδέλφους του, αναφέροντας πως αυτό που λένε δεν είναι σωστό, γιατί τους παρακολουθούν οι ηθοποιοί στην Ελλάδα και προσβάλλονται.

Η ανάρτηση της Γιουλίκας Σκαφιδά για τον παίκτη του Survivor, Αλέξη Παππά

Η Γιουλίκα Σκαφιδά, η οποία ή παρακολουθούσε το Survivor ή ενημερώθηκε για το περιστατοκό, θέλησε να απαντήσει στον Αλέξη Παππά με μια ανάρτηση... "φωτιά".

Πιο συγκεκριμένα, στο Twitter έγραψε «ρε Αλέξη Παππά μου άσε τους ηθοποιούς στην ησυχία τους. Πέρασες και δεν ακούμπησες».

Survivor 4 Σκαφιδά για Παππά

Να σημειώσουμε πως η Γιουλίκα Σκαφιδά, ενημερώνεται και για όλες τις εξελίξεις που αφορούν τις καταγγελίες που έχουν γίνει κατά ηθοποιών και σκηνοθετών για σεξουαλικές παρενοχλήσεις και βία. Μάλιστα, είχε κάνει και την δική της εξομολόγηση.

«Έχω αντιμετωπίσει πολύ δύστροπο σκηνοθέτη! Και έναν άντρα και μια γυναίκα, και τηλεοπτικά και θεατρικά. Μου έχει τύχει να κάνω πρόβες στο θέατρο και να φεύγω κάθε μέρα κλαίγοντας, γιατί δεν άντεχα άλλο την πίεση και τον άσχημο τρόπο. Αποφάσισα να δω αν θα το καταφέρω, το έφερα εις πέρας και βγήκα πιο δυνατή. Ήταν λίγο μόδα κάποτε να έχεις να κάνεις με προσβλητικούς σκηνοθέτες», είχε πει μεταξύ άλλων. Δείτε εδώ όσα είχε αποκαλύψει.