Survivor 4: Και η Ανθή Σαλαγκούδη σε ημιλιπόθυμη κατάσταση

Βγήκε εκτός αγώνα προτού καν ξεκινήσει

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Και η Ανθή Σαλαγκούδη σε ημιλιπόθυμη κατάσταση

Το πιο δύσκολο παιχνίδι επιβίωσης είναι πράγματι το Survivor, καθώς η Ανθή Σαλαγκούδη λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας σχεδόν λιποθύμησε!

Οι συνθήκες διαβίωσης του νησιού ολοένα και δυσκολεύουν και για αυτό οι παίκτες δεν αντέχουν ψυχολογικά και σωματικά και καταρρέουν.

Survivor 4 Και η Ανθή Σαλαγκούδη ημιλιπόθυμη

Συγκεκριμένα στο σημερινό (07/02) επεισόδιο, λίγο πριν την διεξαγωγή του αγωνίσματος αρχικά είδαμε την Έλενα Κρεμλίδου να αποκαλύπτει πως δεν είναι καλά και να λιποθυμάει με τον Νίκο Μπάρτζη να την παίρνει αγκαλιά και να την οδηγεί στο ασθενοφόρο!

Λίγα λεπτά μετά ήταν η σειρά της Ανθής Σαλαγκούδη να φύγει... σηκωτή από το παιχνίδι, αφού δεν ένιωσε καλά και ο Κώστας Παπαδόπουλος την πήρε στα χέρια του και την οδήγησε στα χέρια των γιατρών!

Προς το παρόν οι παίκτριες έμειναν εκτός του σημερινού αγωνίσματος, ωστόσο το ενδεχόμενο να αποχωρήσει η Μαριπόζα είναι κάτι παραπάνω από ορατό!

Survivor 4: Ξέσπασε η Περράκη για την Ανθή Σαλαγκούδη - «Είναι λυπηρό»

Η Αναστασία Περράκη, θέλησε να υποστηρίξει δημόσια την κολλητή της φίλη, Ανθή Σαλαγκούδη, μετά από τα άσχημα σχόλια που γράφονται προς το πρόσωπο της για την συμμετοχή της στο Survivor.

Η παίκτρια της Κόκκινης ομάδας, έχει συζητηθεί πάρα πολύ, ειδικά μετά την ανακοίνωση πως ήταν η πιο δημοφιλής παίκτρια του κοινού.

Όπως σχολίασε μέσα από μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, "είναι λυπηρό" όλο αυτό που συμβαίνει.

«Είναι λυπηρό να ακούω από ανθρώπους που έχουν στο παρελθόν εκφραστεί δημόσια σε συνεντεύξεις τους ότι έχουν υποστεί μπουλινγκ από άλλους ,να επιλέγουν να κάνουν εκείνοι μπουλινγκ τώρα, με οποία πρόφαση και αν αυτό γίνεται, από όποια θέση και με όποια δικαιολογία. Στο ποια είναι η Άνθη θα απαντήσω ποιαα είμαι εγώ, ποιος είσαι εσύ και ποιοι είμαστε όλοι μας!?

Ο κάθε άνθρωπος έχει την δική του αξία και όλοι εμείς πρέπει να την σεβόμαστε αν θελουμε να λεγόμαστε άνθρωποι με παιδεία και αυτό δεν έχει να κάνει με την μόρφωση. Ας σταματήσουμε λοιπόν να βρίσκουμε εύκολα θύματα για εναποθέσουμε το φταίξιμο για τα προσωπικά μας πρόβλημα και τις δύσκολες καταστάσεις τις οποίες μπορεί να βιώνει ο καθένας ,ας φύγουμε από το πάντα φταίει ο άλλος, με το αναλάβει ο καθένας την ευθύνη του που το αναλογεί !Ας γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι!

Δεχομαι οποιοδήποτε είδους χιούμορ, πλάκα ή τρολαρισμα από την στιγμή που αυτό δεν ξεπερνάει τα όρια της ηθικής. Όχι μόνο για την Ανθή που είναι φίλη μου αλλά για την ΚΑΘΕ Άνθη εκεί έξω. #stopbullying #friends #survivorgreece», έγραψε η Αναστασία Περράκη.

Περράκη για Ανθή Σαλαγκούδη Survivor 4