Survivor 4 highlights 20/1: Η ήττα των Κόκκινων, η αποχώρηση της Ελέτσι και η δημοφιλής παίκτρια, Σαλαγκούδη

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 highlights 20/1: Η ήττα των Κόκκινων, η αποχώρηση της Ελέτσι και η δημοφιλής παίκτρια, Σαλαγκούδη

Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4, συζητήθηκε και θα συζητηθεί πολύ! Ο λόγος δεν είναι άλλος από την Ανθή Σαλαγκούδη που βγήκε πιο δημοφιλής παίκτρια μετά την ήττα της Κόκκινης ομάδας, αλλά και η αποχώρηση της Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Όλα τα highlights του Survivor 4

Θίχτηκε η Μαριπόζα με Τριαντάφυλλο και Ασημίνα - "Εγώ της έδινα συμβουλές"

Πιο συγκεκριμένα η Μαριπόζα θίχτηκε με τα λόγια του Τριαντάφυλλου και της Ασημίνας που την ειρωνεύτηκαν για τους followers της και έκρινε το γεγονός πως μίλησε και φέρθηκε απότομα στην Σοφία που είναι και μάνα.

Έξαλλη λοιπόν ήταν η Μαριπόζα αφού όπως είπε η ίδια, όταν η Ασημίνα μπήκε στο παιχνίδι, ζήτησε την βοήθεια της για τους στόχους και η Μαριπόζα της έδινε συμβουλές.

Έτσι δεν καταλαβαίνει τώρα την ειρωνεία της πρώην συμπαίκτριας της.

Τέλος, οι Μαχητές για ακόμα μια φορά παραπονέθηκαν για τα τρόφιμα που τους επέστρεψαν οι πρώην Διάσημοι λέγοντας πως είναι λιγότερα από αυτά που θα έπρεπε.

Κονδυλάτος για Τριαντάφυλλο: «Αυτό το ανθρωποειδές είναι ο υπποκόμος του Κοψιδά»

Έξαλλος ήταν ο Περικλής Κονδυλάτος, μετά την ανακήρυξή του σε δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση, με τον γνωστό σχεδιαστή κοσμημάτων να… βγάζει νύχια, επιτιθέμενος στον Γιώργο Κοψιδά και τον Τριαντάφυλλο, αν και το κάνει πάλι πίσω από την πλάτη τους και μπροστά στις κάμερες.

Η κόκκινη ομάδα ψήφισε στο επεισόδιο της Τρίτης (19/1) και ο Κονδυλάτος βρέθηκε στη δυσάρεστη θέση του να κρίνεται από το κοινό, με το ποσοστό των ψήφων, μάλιστα, να είναι συντριπτικό, αφού εκείνος είχε επτά στις δέκα, με αποτέλεσμα να βγει στην αντεπίθεση για αυτό που συνέβη απέναντι στους δύο συμπαίκτες του.

Ο Τριαντάφυλλος ήταν, αυτή την φορά, ο παίκτης που δέχθηκε τα περισσότερα «πυρά» με εκφράσεις όπως «ανθρωποειδές», «κατίνα» και «ιπποκόμος του Κοψιδά», ενώ για τον ηθοποιό πρόσθεσε πως η συμπεριφορά του ήταν αγενής όσες φορές βρέθηκε υποψήφιος προς αποχώρηση.

Ο Κοψιδάς μιλά πρώτη φορά για Περικλή - "Είναι ένα ξένο σώμα"

Οι αιχμές του Περικλή Κονδυλάτου είναι πολλές εδώ και καιρό για τον Γιώργο Κοψιδά αλλά όσο είχαμε δει μέχρι στιγμής στο φετινό Survivor, o δεύτερος δεν είχε απαντήσει κάτι.

Ήρθε όμως η ώρα που ο ηθοποιός ξέσπασε και μίλησε κατά του συμπαίκτης του λέγοντας πως από τη στιγμή που φτιάχτηκαν οι νέες ομάδες ο Περικλής είναι άψυχος και συγκεκριμένα "Ένα ξένο σώμα" στο παιχνίδι.

Όπως βλέπουμε λοιπόν, οι δυο τους έχουν τις χειρότερες σχέσεις και είναι πολύ πιθανό να μην μιλιούνται καθόλου στη νέα τους καλύβα. Γεγονός είναι βέβαια, πως ο Περικλής δεν ήθελε να μείνει στην ομάδα των κόκκινων και αυτό φαίνεται από τις αντιδράσεις τους.

Απίστευτη ευστοχία η Ανθή Σαλαγκούδη - Έκανε το "πέντε στα πέντε"

Πλέον είμαστε βέβαιοι πως τα έχουμε δει όλα στο φετινό Survivor αφού στο αγώνισμα επάθλου η Ανθή Σαλαγκούδη έκανε το αδιανόητο... ευστοχία πέντε στα πέντε!

Ναι καλά ακούσατε, στο σημερινό αγώνισμα η Ανθή που είναι και υποψήφια προς αποχώρηση, σε έναν αρκετά δύσκολο στόχο έκανε το πέντε στα πέντε!

Αν και η παίκτρια, ήρθε δεύτερη, σε έναν αντικειμενικά δύσκολο στόχο δεν το έβαλε κάτω και έκανε το απίστευτο!

Η ίδια ύστερα δήλωσε πως απλά υπολόγιζε τις αποστάσεις και το κατάφερε!

νίκη ανθής σαλαγκούδη

Κέρδισαν για τρίτη συνεχόμενη φορά οι Μπλέ

Σε ένα κλασσικό στίβο μάχης με εμπόδια και στόχο, οι παίκτες του Survivor έβαλαν τα δυνατά τους και ενώ στην αρχή και η κόκκινη ομάδα προσπάθησε να προσπεράσει, με συγκλονιστική νίκη της Ανθής Σαλαγκούδη που έκανε το πέντε στα πέντε, η Μπλε βγήκε για ακόμα μια φορά νικήτρια.

Οι νεοσύστατες ομάδες έχουν δείξει την δυναμική τους και είναι γεγονός πως η Μπλε υπερέχει. Σειρά έχει το συμβούλιο του νησιού, εκεί που η Κόκκινη ομάδα θα χάσει ένα παίκτη της για ακόμη μια φορά.

Απίστευτη κόντρα ανάμεσα σε Τζέιμς και Τριαντάφυλλο - "Τι έγινε σου τελείωσαν οι σφαίρες;"

Μετά το τέλος του σημερινού αγωνίσματος στο Survivor 4, όπου νικητές βγήκαν για τρίτη συνεχόμενη φορά οι Μπλε, ξέσπασε μια απίστευτη κόντρα ανάμεσα στον Τριαντάφυλλο και τον Τζέιμς.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τζέιμς απευθύνθηκε στον Τριαντάφυλλο λέγοντας του με ειρωνικό ύφος πως ενώ τις άλλες φορές στις νίκες του κάνει μια κίνηση πανηγυρισμού "πυροβολώντας" αυτή τη φορά την στιγμή που έχασε από τον Πάνο Καλίδη δεν έκανε τίποτα. Χαρακτηριστική φράση του ήταν "Τι έγινε, σου τελείωσαν οι σφαίρες"

Τότε πήρε το λόγο ο τραγουδιστής που αναφέρθηκε στον άσχημο χαρακτήρα του Τζέιμς και συγκεκριμένα πως τώρα καταλαβαίνει πως περνούσαν οι πρώην συμπαίκτες του. Ωστόσο δήλωσε πως θα πάρει εκδίκηση.

Τέλος ο Ασημακόπουλος ακούγοντας την διαφωνία, τόνισε πως οι Μπλε, σε κάθε τους νίκη και όχι μόνο πανηγυρίζουν έξαλλα και βγάζουν μεγάλη ανταγωνιστικότητα ενώ αυτοί το βλέπουν πιο χαλαρά.

"Άδειασε" ο Κοψιδάς την Μπλε ομάδα - "Αν βάλετε 24 κουταλιές ρύζι, θα ζητήσω συγγνώμη"

Στο σημερινό συμβούλιο νησιού στο Survivor o Γιώργος Κοψιδάς θέλησε να βάλει ένα τέλος σε όλες τις γκρίνιες για το θέμα του ρυζιού στο νησί.

Πιο συγκεκριμένα, η Μπλε ομάδα θέλησε πίσω τις προμήθειες που τους πήραν οι παίκτες της κόκκινης ομάδας. Αφού λοιπόν τις έδωσαν , οι Μπλε παρατήρησαν ότι δεν ήταν ολόκληρες και μέσα στο κύπελλο του ρυζιού χωρούσαν κι άλλες.

Έτσι, ο Γιώργος Κοψιδάς κουρασμένος από την γκρίνια μέτρησε πως στο κύπελλο δεν χωρούν 24 κουταλιές ρυζιού που ισχυρίζονταν οι Μπλε και στο συμβούλιο του νησιού ζήτησε από την αντίπαλη ομάδα να τις ξαναμετρήσει και αν ο ίδιος βγει λάθος θα ζητήσει συγγνώμη. Κάτι τέτοιο φυσικά δεν έγινε αφού ο Τζέιμς ως αρχηγός της Μπλε δήλωσε πως υπήρχαν διαφορετικά κύπελλα και έγινε μπέρδεμα.

Αποχώρησε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι

Για ακόμη μια φορά βγήκαμε σωστοί στις πηγές μας και πρώτοι σας είχαμε αναφέρει πως στο σημερινό επεισόδιο Survivor θα αποχωρήσει η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Πιο αναλυτικά, οι δύο υποψήφιοι ήταν ο Περικλής και η Ανθή Σαλαγκούδη όμως το κοινό ψήφισε ως δημοφιλέστερη παίκτρια την Ανθή με αποτέλεσμα να την κρατήσει μέσα στο παιχνίδι και όχι μόνο! Η ίδια "έδειξε" ως δεύτερη υποψήφια στη θέση της, την Ελίζαμπεθ Ελέτσι και έπειτα ο Γιώργος Κοψίδας ως δεύτερος πιο δημοφιλής παίκτης την Ασημίνα.

αποχώρηση ελέτσι

Οι ψήφοι είχαν ήδη μαζευτεί για όλους και έτσι αυτή που τελικά αποχώρησε ήταν η Ελίζαμπεθ. Σε αυτό το σημείο να σημειώσουμε πως όταν ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως η Ανθή βγήκε πιο δημοφιλής, η Μπλε ομάδα ξέσπασε σε χειροκροτήματα!

Τριαντάφυλλος για Ελευθερίου - "Μου έλεγε πως η Κάτια ξέρει από ριάλιτι, την ζήλευε!"

Ένα απίστευτο σκηνικό είδαμε να στο σημερινό συμβούλιο του νησιού στο Survivor αφού οι δύο ομάδες ξεκίνησαν να τσακώνονται και ο ένας να "δίνει" τον άλλον.

Έτσι έκανε και ο Τριαντάφυλλος όταν η Ελευθερία Ελευθερίου είπε πως το γεγονός πως μίλησε απότομα προς τον Τζειμς και τον χαρακτήρισε δεν στέκει αφού δεν τον έχει γνωρίσει.

ελευθερίου survivor

Έτσι λοιπόν την "άδειασε" κανονικά λέγοντας πως η Ελευθερία τον είχε πιάσει όσο βρίσκονταν στην ίδια ομάδα και τον έστρεφε κατά της Κάτιας λέγοντας πως είναι παίκτρια για ριάλιτι και δεν κάνει για εκεί. Μάλιστα δεν δίστασε να πει πως την ζήλευε πολύ και αυτό θα μπορούσε να το διαβεβαιώσει και ο Πάνος Καλίδης, κάτι που ο Πάνος δεν έκανε.

Δείτε τη κόντρα Τριαντάφυλλου - Ελευθερίου