Survivor 4: Τριαντάφυλλος σε Μπλε ομάδα - «Σας πονάει η αλήθεια»

Τριαντάφυλλος - Μπλε ομάδα 1-0

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Survivor 4: Τριαντάφυλλος σε Μπλε ομάδα - «Σας πονάει η αλήθεια»

Στο σημερινό συμβούλιο του νησιού στο Survivοr, είδαμε για ακόμη μια φορά τον Τριαντάφυλλο να κοντραρίζεται με τους Μπλε για το αγώνισμα.

Πιο συγκεκριμένα, οι Μπλε έλεγαν πως η Κόκκινη ομάδα διαλέγει μόνο τον Γιώργο Κοψιδά για να αγωνιστεί επειδή είναι από τους πιο δυνατούς άντρες.

Ωστόσο ο Ντάφι έφερε αντίλογο λέγοντας πως σε πολύ σημαντικό πόντο, τον τελευταίο, διάλεξαν με μια φωνή τον Γιώργο Ασημακόπουλο και οι Μπλε έβαλαν απέναντι του τον Αλέξη Παππά που δεν θεωρείται καλός παίκτης.

Ο Τριαντάφυλλος έκλεισε την κουβέντα απευθυνόμενος στον Μπλε, λέγοντας τους πως πονάει η αλήθεια!

Τριαντάφυλλος κατά της Μπλε ομάδας

Survivor 4: Δείτε για πρώτη φορά τι ψήφισαν Τζέιμς - Μαριαλένα - Μπάρτζης - Μακρόπουλος - Παππάς

Στο χθεσινό επεισόδιο του «Survivor 4», η μπλε ομάδα έχασε την ασυλία και αναγκάστηκε να δώσει την Ελευθερία Ελευθερίου ως υποψήφια. Η εκπομπή «Love it» έδειξε για πρώτη φορά τι ψήφισαν χθες ο Τζέιμς, η Μαριαλένα, ο Μπάρτζης, ο Μακρόπουλος και ο Παππάς.

Και οι πέντε παίκτες εννοείται πως ψήφισαν την Ελευθερία. Ο λόγος ήταν η συμπεριφορά της στο προηγούμενο συμβούλιο του νησιού και η απόφασή της να απομακρυνθεί από την ομάδα της.

Μάλιστα, ο Μπάρτζης τόνισε πως θα ήθελε να ψηφίσει τη Μαριπόζα, όπως έκανε και την προηγούμενη φορά, αλλά δεν μπόρεσε να το κάνει, λόγω του προβλήματος που αντιμετώπισε στο χθεσινό επεισόδιο.