Survivor 4 - Μαριπόζα: «Έχω πολλά να δώσω στην ομάδα μου»

Ποιες οι εξελίξεις με την υγεία της

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Survivor 4 - Μαριπόζα: «Έχω πολλά να δώσω στην ομάδα μου»

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 4, μάθαμε τις εξελίξεις στην υγεία της Ελενας Κρεμλίδου ή αλλιώς Μαριπόζα αφού η ίδια στο χθεσινό αγώνισμα ένιωσε μια αδιαθεσία και βγήκε εκτός.

Σήμερα λοιπόν η παίκτρια δήλωσε πως συνεχίζει δεν νιώθει καλά, είναι η κούραση; Η πείνα; Ίσως και το γεγονός πως τελευταία έχει γίνει στόχος από την ομάδα της και δέχεται άσχημα σχόλια.

Πιο συγκεκριμένα η παίκτρια σχολίασε πως έχει να δώσει ακόμα πολλά στην ομάδα της και νιώθει καλύτερα μετά την ιατρική περίθαλψη που έλαβε. Τέλος την βοήθησε το γεγονός πως έκανα συζητήσεις με την ομάδα της πριν το αγώνισμα.

Εξελίξεις στην υγεία της Μαριπόζας

Survivor 4 spoiler 8/2: Ποια ομάδα κερδίζει τον σημερινό αγώνα ασυλίας

Σήμερα 8/2 θα παρακολουθήσουμε έναν από τους πιο σημαντικούς αγώνες στο Survivor, αυτόν της ασυλίας και εννοείται πως το Youweekly.gr είναι εδώ για να σας πει το spoil για το ποια ομάδα θα κερδίσει αυτό τον στίβο μάχης!

Το βράδυ της Κυριακής είδαμε τους Κόκκινους να επικρατούν πολύ εύκολα με 10-4 έναντι των Μπλε και να εξασφαλίζουν το έπαθλο φαγητού, το οποίο ήταν έτοιμα όσπρια! Σήμερα όμως είναι μια άλλη μέρα...

Απόψε έχουμε ένα από τα πιο επεισοδιακά αγωνίσματα από την ημέρα που ξεκίνησε το Survivor! Κόκκινοι και μπλε μπαίνουν σε έναν πολύ δύσκολο στίβο μάχης, με τον στόχο να είναι με δισκάκια και καλούνται να υπερασπιστούν τις ομάδες!

Ψέματα δεν θα σας πούμε, γιατί τόσα χρόνια μαζί σας έχουμε χτίσει μια σχέση εμπιστοσύνης! Μέχρι στιγμής, ώρα 12:24, οι αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr αναφέρουν πως η ομάδα που θα πάρει τον πρώτο αγώνα ασυλίας και θα πάει στο συμβούλιο απλά για να παρατηρεί είναι αυτή των Κόκκινων!

Οι Μπλε αντιμετωπίζουν σοβαρά μεταξύ τους θέματα και η ψυχολογία τους παίζει μεγάλο ρόλο στο ότι χάνουν συνεχώς! Σήμερα, λοιπόν θα ηττηθούν από τους Κόκκινους αλλά αύριο... εδώ θα είμαστε, στο Youweekly.gr για να σας ενημερώσουμε!

Α και που είστε... Υποψήφια αν ψηφίσουν αγωνιστικά θα είναι η Μαριπόζα αλλιώς... Ελευθερία δαγκωτό με όλα αυτά που έχουν συμβεί...

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils!