Survivor 4: Νικητές οι Κόκκινοι με σκορ 10-4

Επιτέλους θα φάνε!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Νικητές οι Κόκκινοι με σκορ 10-4

Ο σημερινός αγώνας του Survivor 4 έληξε με νικητές για ακόμη μια φορά τους Κόκκινους, σημειώνοντας μάλιστα το εντυπωσιακό σκορ των 10-4!

Οι Διάσημοι από την πρώτη στιγμή επέβαλαν τον ρυθμό τους και προηγήθηκε με 5-0 ενώ σε κανένα σημείο της αναμέτρησης δεν απειλήθηκαν από τους αντιπάλους τους!

Survivor 4 Νικητές οι Κόκκινοι

Οι νέες αφίξεις στην ομάδα του Γιώργου Κοψιδά φαίνεται να έχουν αλλάξει για τα καλά τις ισορροπίες και την διάθεση της ομάδας, και αυτό γιατί επιτέλους οι Κόκκινοι κερδίζουν ασυλίες και έπαθλα φαγητού.

Εμείς, ωστόσο, σας είχαμε αποκαλύψει ήδη από το πρωί ότι την σημερινή νίκη θα την έπαιρναν οι Κόκκινοι και για ακόμη μια φορά οι πήγες μας βγήκανε σωστές!

Survivor 4: Επέστρεψε στην Ελλάδα η Βαλέρια Χοψονίδου - Αποκλειστικές φωτογραφίες από το αεροδρόμιο

Η Βαλέρια Χοψονίδου επέστρεψε στην Ελλάδα το απόγευμα της Κυριακής μετά την αποχώρηση της από το Survivor 4. Ο φωτογραφικός φακός την τσάκωσε και την απαθανάτισε στο αεροδρόμιο.

Στο συγκλονιστικό επεισόδιο που παρακολουθήσαμε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, η Βαλέρια Χοψονίδου ήταν η παίκτρια που αποφάσισε το κοινό να αποχωρήσει από το επιτυχημένο ριάλιτι επιβίωσης.

Έτσι, η παίκτρια των Κόκκινων επέστρεψε σήμερα στην χώρα μας και φυσικά πολλοί ήταν οι δημοσιογράφοι αλλά και οι φωτογράφοι που την περίμεναν στο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Ωστόσο, η ίδια δεν προχώρησε σε κάποια συγκεκριμένη δήλωση, αλλά φάνηκε να είναι αρκετά ευγενική και χαμογελαστή με όλους.

Δείτε παρακάτω αποκλειστικές φωτογραφίες από την άφιξη της Βαλέριας Χοψονίδου στην Ελλάδα από τον φωτογραφικό φακό του Youweekly:

Survivor 4 χοψονίδου επέστρεψε στην ελλάδα

Survivor 4 βαλέρια χοψονίδου ελλάδα

Survivor 4 χοψονίδου ελλάδα