Survivor 4: Αποχώρησε η Βαλέρια Χοψονίδου

Ξέσπασε σε κλάματα η Ελευθερία μόλις το ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Αποχώρησε η Βαλέρια Χοψονίδου

Το αποψινό επεισόδιο του Survivor 4 έφτασε στο τέλος του, μετά από ένα αρκετά έντονο και ανησυχητικό συμβούλιο. Η παίκτρια που επέλεξε ο κόσμος να αποχωρήσει από το παιχνίδι ήταν η Βαλέρια Χοψονίδου.

Μπορεί οι Μπλε να νίκησαν το σημερινό έπαθλο επικοινωνίας, ωστόσο τα δύο προηγούμενα παιχνίδια ασυλίας τα κέρδισαν οι κόκκινοι, για αυτό και αναγκάστηκαν να ψηφίσουν έναν δικό τους παίκτη.

Survivor 4 Αποχώρησε η Βαλέρια Χοψονίδου

Έτσι, η ομάδα των Μπλε όρισαν υποψήφιες προς αποχώρηση την Βαλέρια, την Έλενα αλλά και την Ελευθερία. Ωστόσο, πριν την ανακοίνωση του αποτελέσματος της ψηφοφορίας, διαδραματίστηκαν αρκετά σκηνικά και έντονοι καυγάδες μεταξύ των δύο ομάδων ενώ στο στόχαστρο βρέθηκε για ακόμη μια φορά η Ελευθερία.

Στο τέλος όμως του συμβουλίου, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την παίκτρια που θα αποχωρούσε από το ριάλιτι επιβίωσης και θα επέστρεφε στην Ελλάδα, και αυτή τελικά ήταν η Βαλέρια Χοψονίδου.

Survivor 4: Η Βαλέρια Χοψονίδου έχει κάνει στα δόντια της όψεις πορσελάνης

Η Βαλέρια Χοψονίδου είναι μια από τις νέες παίκτριες του Survivor 4. Συγκεκριμένα, μπήκε στο επεισόδιο της Κυριακής και η αλήθεια είναι ότι οι χρήστες του twitter δεν την άφησαν ασχολίαστη!

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor ωστόσο, στο διαδίκτυο έγινε χαμός με τα... δόντια της. Εικόνες σαν αυτή που θα δείτε παρακάτω κατέκλυσαν τα media και το Youweekly.gr είπε να ρίξει λίγο... φως στην κατάσταση!

Survivor 4 Χοψονίδου Βαλέρια

Όλοι αναρωτιόντουσαν αν τα δόντια της είναι όψεις ρητίνης ή πορσελάνης. Το Youweekly.gr έχει την απάντηση ακόμα και γι' αυτό!

Τι ακριβώς είναι οι όψεις πορσελάνης που έχει κάνει η Βαλέρια Χοψονίδου;

Οι όψεις πορσελάνης είναι λεπτές φλούδες πορσελάνης που κολλιούνται στην εξωτερική επιφάνεια των δοντιών για να βελτιώσουν το χρώμα, το μέγεθος και την εικόνα των δοντιών.