Survivor 4: Νίκησαν οι Μπλε με σκορ 10-6

Τέλος τα σερί των Κόκκινων

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Νίκησαν οι Μπλε με σκορ 10-6

Ο σημερινός αγώνας του Survivor 4 μόλις έληξε με νικητές για ακόμη μια φορά τους Μπλε, οι οποίοι κατάφεραν και να σημείωσαν σκορ 10-6 έναντι των Κόκκινων.

Μπορεί η ομάδα του Γιώργου Κοψιδά να νίκησε σερί τους δύο αγώνες για την ασυλία, όμως οι Μπλε φαίνεται να μην πτοήθηκαν για αυτό και σήμερα επέστρεψαν πιο δυναμικοί από ποτέ.

Survivor 4 Νίκησαν οι Μπλε με σκορ

Το σημερινό έπαθλο ήταν η επικοινωνία με την οικογένεια του κάθε παίκτη, κάτι που φυσικά προκάλεσε αρκετά κλάματα, μετατρέποντας το κλίμα των δύο ομάδων αρκετά βαρύ.

Ωστόσο, οι Μπλε κατάφεραν και κέρδισαν την αντίπαλη ομάδα με σκορ 10-6 με τον Πάνο Καλίδη να σημειώνει τον νικητήριο πόντο, όπως ακριβώς σας είχαμε αποκαλύψει εμείς το πρωί μέσα από τις αποκλειστικές μας πληροφορίες.

Η ομάδα των Μπλε φαίνεται ανυπόμονη να απολαύσει το έπαθλο επικοινωνίας αλλά και την σαλάτα με τα φρούτα!

Survivor 4: Φωτογραφίες από την Google Earth που δείχνουν από ψηλά τις καλύβες και τις πίστες

Το «Survivor 4» σαρώνει σε τηλεθέαση, καθώς οι περισσότεροι τηλεθεατές έχουν κολλήσει και ταυτιστεί με Κόκκινους και Μπλε! Όλοι γνωρίζουν πως τα γυρίσματα γίνονται στον Άγιο Δομίνικο, αλλά γνωρίζετε πού συγκεκριμένα; Αρχικά, να σας αναφέρουμε πως, μετά τα δύο πρώτα Survivors, τα υπόλοιπα άλλαξαν όχι απλά μέρος αλλά και πόλη!

Από τον βόρειο Άγιο Δομίνικο, πήγε στο νότιο και συγκεκριμένα στην περιοχή Λα Ρομάνα!

Μέσω Google Earth, εντοπίσαμε πού γίνονται τα γυρίσματα, καθώς και τις δεκάδες πίστες που αγωνίζονται Κόκκινοι και Μπλε! Οι αγωνιστικοί χώροι βρίσκονται αρκετά μακριά από τις παραλίες των δύο ομάδων και συγκεκριμένα περίπου 20-30 χιλιόμετρα!

Δείτε φωτογραφίες στο Athensmagazine.gr