Survivor 4: Ξέσπασε σε κλάματα ο Τριαντάφυλλος για την γυναίκα του

Βαρύ το κλίμα σήμερα λόγω του επάθλου επικοινωνίας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Ξέσπασε σε κλάματα ο Τριαντάφυλλος για την γυναίκα του

Πλάνταξαν στο κλάμα οι παίκτες του Survivor λίγο πριν από το αγώνισμα, με το έπαθλο επικοινωνίας να τους συγκινεί και να μην το κρύβουν μέσω των δακρύων τους, ενώ ο Τριαντάφυλλος δεν άργησε να ξεσπάει σε λυγμούς αναφερόμενος στην γυναίκα του.

Ο τραγουδιστής της παρέας έχει δείξει πολλές φορές την ευαισθησία του αλλά και την αγάπη που τρέφει για την οικογένεια του. Όπως είναι φυσιολογικό, του λείπουν πολύ οι δικοί του άνθρωποι και ιδίως η γυναίκα και το παιδί του.

Έτσι στο άκουσμα του σημερινού επάθλου επικοινωνίας, ο ίδιος ξέσπασε σε κλάματα με την ελπίδα ότι μετά από τόσες μέρες θα ακούσει και θα δει την οικογένεια του.

Ο Γιώργος Λιανός μετά από λίγο συγκέντρωσε τις δύο ομάδες και ανακοίνωσε το έπαθλο, που για ακόμη μια φορά είναι η επικοινωνία, ύστερα από τις δύο ασυλίες, που προηγήθηκαν.

Η είδηση αυτή έκανε τους παίκτες να «ξεσπάσουν» σε δάκρυα, με την Πάνο Καλίδη ακόμη να μην κρύβει τη συγκίνησή του. «Μπαμπά σε αγαπώ», ήταν η φράση της Άννας Μαρίας Βέλλη, που «ξέσπασε», με την Έλενα Κρεμλίδου, τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, τον τραγουδιστή και τη Σοφία Μαργαρίτη να ακολουθούν, ενώ η τελευταία δεν έκρυψε, ότι παίζει στο ριάλιτι για τα παιδιά της. Να σημειώσουμε ωστόσο ότι πριν τα κλάματα του τραγουδιστή, ο ίδιος μαζί με τον Ηλία βούτηξαν χωρίς μαγιό!

Survivor 4 - αποκάλυψη: Παραλίγο άσχημος τραυματισμός για τον Τριαντάφυλλο

Μια αποκάλυψη σας έχουμε για ένα πλάνο του Survivor 4 που λίγοι παρατήρησαν. Συγκεκριμένα, στο χθεσινό 2/2 επεισόδιο, παραλίγο ο Τριαντάφυλλος να έχει έναν άσχημο τραυματισμό την ώρα που πήγε να πανηγυρίσει την νίκη του Περικλή Κονδυλάτου.

Την ώρα που έληξε το ματς και τον πόντο πήρε η Κόκκινη ομάδα, ο τραγουδιστής πέρασε μπροστά από τον Πάνο Καλίδη, την ώρα που εκείνος πέταξε έναν δίσκο προς τον στόχο.

Ο Τριαντάφυλλος λοιπόν, έγινε έξαλλος, καθώς αν δεν έσκυβε τελευταία στιγμή θα τραυματιζόταν σοβαρά... Διαβάστε τη συνέχεια και είτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr