Survivor 4: Υποψήφια προς αποχώρηση η Ελευθερία Ελευθερίου

Με επτά ψήφους!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Survivor 4: Υποψήφια προς αποχώρηση η Ελευθερία Ελευθερίου

Στο σημερινό συμβούλιο του νησιού στο Survivor ήρθαν τα πάνω κάτω μεταξύ Μπλε και Κόκκινων αλλά στο τέλος ήρθε και το αποτέλεσμα της κάλπης.

Η Ελευθερία Ελευθερίου για ακόμη μια εβδομάδα βγήκε υποψήφια προς αποχώρηση με επτά ψήφους! Οι κόντρες στην καλύβα και οι λεγόμενες ως «κωλοτούμπες» που αναφέρουν οι συμπαίκτες της έφεραν αυτό το αποτέλεσμα.

Τώρα μένει μόνο να δούμε στο αυριανό επεισόδιο ποια ομάδα θα έρθει στον «ντάκο» και ποιον παίκτη θα υποδείξει ο Αλέξης Παππάς που έχει την ατομική ασυλία.

Η Ελευθερία Ελευθερίου υποψήφια προς αποχώρηση

Survivor 4: Ο κολλητός του Αλέξη Παππά διαχειρίζεται τον λογαριασμό του στο instagram

Ο Αλέξης Παππάς λόγω του ότι αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Survivor, έχει αναθέσει στον κολλητό του να διαχειρίζεται αυτός το instagram του.

Το πρωί της Παρασκευής ο φίλος του μοντέλου και ηθοποιού, Γιώργος, μίλησε στην κάμερα του Love It τόσο για την συμμετοχή του Αλέξη Παππά στο ριάλιτι επιβίωσης όσο και στις συμβουλές που του έδωσε πριν φύγει.

Αρχικά, ο φίλος του είπε: «Από τη στιγμή που μπήκε στο παιχνίδι ο Αλέξης, ανέθεσε σε μένα να αναλάβω το προφίλ του στο instagram. Εκεί που καθόμασταν με τον Αλέξη στο σπίτι, μου λέει: "Έχεις ακούσει για το Survivor; Μου κάνανε πρόταση" και του λέω: "Έχεις φύγει με τα χίλια"».

Αμέσως μετά προχώρησε μια αποκάλυψη για το βάρος του Αλέξη Παππά αλλά και τα κιλά που πήρε φύγει: «Όταν μπήκε του έδωσα μια συμβουλή, να μην πάει στο παιχνίδι με πολλά κιλά. Δεν με άκουσε γιατί είχε πάρει 14 κιλά εκείνο το διάστημα. Με την πείνα όμως δεν θα έχει πρόβλημα, μπορεί να το διαχειριστεί. Επίσης μπορεί να διαχειριστεί και ανθρώπους που πιστεύουν ότι είναι πάρα πολύ έξυπνοι». Στον Αλέξη Παππά αναφέρθηκε χωρίς πολλά πολλά βέβαια και ο Γιάννης Σπαλιάρας!