Γιάννης Σπαλιάρας: «Δεν θα ήθελα να πω κάτι για τον Αλέξη Παππά στο Survivor 4»

Τον είχε αντικαταστήσει στη σειρά 8 Λέξεις! Λέτε να τον είχε πειράξει και να μην έχουν καλές σχέσεις;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιάννης Σπαλιάρας: «Δεν θα ήθελα να πω κάτι για τον Αλέξη Παππά στο Survivor 4»

Ο Γιάννης Σπαλιάρας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Ευτυχείτε, όπου αναφέρθηκε στο Survivor 4 και στους 2 παίκτες που γνωρίζει. Συγκεκριμένα, τον Αλέξη Παππά και τον Γιώργο Κοψιδά.

Πριν από λίγο διάστημα είχε γίνει γνωστό πως το μοντέλο πήρε την θέση του ηθοποιού στις 8 Λέξεις. Ένας ρόλος ωστόσο, που ολοκληρώθηκε πριν μερικά επεισόδια.

Γιάννης Σπαλιάρας για Αλέξη Παππά Survivor 4

Ωστόσο, όταν δημοσιογράφος της εκπομπής, ρώτησε τον Γιάννη Σπαλιάρα να πει την γνώμη του για την πορεία του Αλέξη Παππά μέσα στο Survivor 4, τότε εκείνος απάντησε πως δεν θα ήθελε να πει τίποτα και να προχωρήσουν στην επόμενη ερώτηση.

Στην συνέχεια ρωτήθηκε για την συνεργασία που είχε με τον Γιώργο Κοψιδά και πως τον βλέπει στο ριάλιτι.

Ο Αλέξης Γεωργούλης «στόλισε» τον Γιάννη Σπαλιάρα - «Τουλάχιστον εγώ δεν πέρασα από...»

Με αφορμή τη δήλωση που έκανε στην εκπομπή Χιούστον το Λύσαμε ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο Αλέξης Γεωργούλης δε δίστασε να τον «στολίσει» ξεκαθαρίζοντας πως εκείνος δεν χρειάστηκε να περάσει από οντισιόν για το Netflix καθώς τον επέλεξε απ' ευθείας.

«Είναι πολύ γνωστά τα ονόματα. Ο Σάκης Ρουβάς, ο Αλέξης Γεωργούλης, ο Γιώργος Χρανιώτης και άλλοι. Πέρασαν από casting πολλοί. Με επέλεξαν γιατί ήμουν πιο κοντά σε αυτό που ήθελαν» είπε, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Σπαλιάρας για την παραγωγή στην οποία συμμετείχε.

Ο Αλέξης Γεωργούλης δε δίστασε να απαντήσει στο συγκεκριμένο σχόλιο με μία ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Εμένα τουλάχιστον μου είχαν δώσει τον ρόλο χωρίς audition αλλά τον απέρριψα γιατί ήταν δεύτερη η παραγωγή. Η εταιρεία μεγάλη, η σειρά δεύτερη», έγραψε χαρακτηριστικά. Δείτε εδώ ποιες είναι οι εξελίξεις με την εκπομπή του Αλέξη Γεωργούλη.

Αλέξης Γεωργούλης Γιάννης Σπαλιάρας