Απασφάλισε ο Κοκλωνης για τον Γεωργούλη - «Δεν κόβεται αλλά...»

Ραγδαίες εξελίξεις με το Joker

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Απασφάλισε ο Κοκλωνης για τον Γεωργούλη - «Δεν κόβεται αλλά...»

Στην εκπομπή Happy Day μίλησε ο Νίκος Κοκλώνης, μέσω skype και αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στο τηλεπαιχνίδι Joker με παρουσιαστή τον Αλέξη Γεωργούλη και για το αν κόβεται τελικά.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής και παραγωγός είπε χαρακτηριστικά πως «θα απαντήσω για τον Αλέξη γιατί ακούγονται πολλά και δεν έχω απαντήσει ούτε εγώ ούτε κάποιος άλλος από το κανάλι. Οπότε ας απαντήσω εγώ. Ο Αλέξης δεν κόβεται. Αν θα σταματήσει η προβολή, δεν θα σταματήσουν τα γυρίσματα.

Μην ξεχνάτε ότι το OPEN είναι ένα κανάλι που δεν έχει μεγάλη βιβλιοθήκη. Άρα χρειαζόμαστε γυρίσματα γιατί έρχεται ένα καλοκαίρι και ίσως ένα lockdown. Θα συνεχιστεί το Joker αλλά λίγο διαφορετικό». Ενώ νωρίτερα αποκάλυψε πως τα κρούσματα κορωνοϊού αυξήθηκαν στο J2US.

Νίκος Κοκλώνης: Πήρε θέση στην κόντρα Παπαδοπούλου - Τριαντάφυλλου! «Δεν έγινε κάτι...»

O Nίκος Κοκλώνης μίλησε μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στην εκπομπή, Ευτυχείτε, για την κόντρα του Τριαντάφυλλου με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, μετά την αποχώρηση τους από το J2US.

Ο Νίκος Κοκλώνης είπε χαρακτηριστικά: «Και η παραγωγή αλλά σίγουρα και ο Τριαντάφυλλος -που τον ξέρω χρόνια- καταδικάζουμε οποιαδήποτε μορφή βίας όχι σε παίκτρια ή γυναίκα αλλά σε οποιονδήποτε.

Σαν παραγωγός δεν έφτασε στα αυτιά μου κάτι τέτοιο πότε παρόλα αυτά την Κυριακή μου έστειλε η Ευρυδίκη ένα μήνυμα όταν έφυγαν από την εκπομπή της Σίσσυς ότι της μίλησε λίγο απότομα ο Τριαντάφυλλος. Αυτά είναι τα μόνα που ξέρω, δεν έγινε κάτι στα γυρίσματα, δεν έγινε κάτι στις πρόβες».

Αναλυτικά όλες οι τελευταίες εξελίξεις στην ανάμεσα τους κόντρα.