Survivor 4 spoiler: Ο γιος του Νάσου Γαλακτερού μπαίνει στο ριάλιτι

Πλάνα από το αεροδρόμιο. Πέταξε για Άγιο Δομίνικο με ακόμα δυο νέους παίκτες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 spoiler: Ο γιος του Νάσου Γαλακτερού μπαίνει στο ριάλιτι

Αρκετές προσθήκες έχουμε να δούμε ακόμα στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, Survivor. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που αποκαλύφθηκαν το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή Ευτυχείτε, αναχώρησαν για Άγιο Δομίνικο ακόμα τρία πρόσωπα, ο ένας εκ των οποίων είναι ο γιος του Νάσου Γαλακτερού, Παύλος.

Ο Νάσος Γαλακτερός είναι Έλληνας πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής. Αγωνιζόταν στη θέση του φόργουορντ. Από τον πρώτο του γάμο έχει αποκτήσει ένα γιο ενώ ήταν παντρεμένος με την τηλεπαρουσιάστρια Ρούλα Κορομηλά.

Η εκπομπή Ευτυχείτε έδειξε πλάνα από την αναχώρηση αυτού και δυο άλλων παικτών για τον Άγιο Δομίνικο

Δείτε τους νέους παίκτες του Survivor στο παρακάτω βίντεο

Εν αναμονή να μπει στο Survivor και ο Ηλίας Μπόγδανος

Να υπενθυμίσουμε πως στον Άγιο Δομίνικο βρίσκεται εδώ και αρκετές μέρες ο Ηλίας Μπόγδανος και αναμένει την εισβολή του στο παιχνίδι.

Ο Ηλίας Μπόγδανος είναι ο frontman της pop-rock ελληνικής μπάντας Inco που ξεχωρίζει ως ό,τι πιο cool συμβαίνει αυτή την στιγμή στην Αθήνα.

Οι INCO ξεκίνησαν το 2014 χτίζοντας ένα φανατικό νεανικό κοινό, αφού έχουν εμφανιστεί σε πολλά events και σκηνές σε Ελλάδα και εξωτερικό και μάλιστα στην ίδια σκηνή με τεράστια ονόματα, όπως Robbie Williams, Kovacs, Kasabian, David Guetta, White Lies, Wiz Khalifa και Ellie Goulding.

Ηλίας Μπόγδανος Survivor

Έχουν συμμετάσχει σε μεγάλα festival όπως το Rockwave, το Eject και το Exit Festival, πραγματοποιούν συνέχεια εκρηκτικές talk of the town live εμφανίσεις και φυσικά ξεχωρίζουν οι sold out βραδιές που διοργανώνουν στο ιστορικό Rock n’ Roll, καθώς η ενέργεια και το performance του Ηλία είναι μοναδικά.

Έχουν κυκλοφορήσει 4 singles και μάλιστα την τελευταία τους επιτυχία «ΜΗ Μ’ΑΓΑΠΑΣ» την έγραψε ειδικά για αυτούς, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.