Survivor 4: Στην Μπλε ομάδα μπαίνει ο πρώην σύντροφος της Μαριαλένας

Κάνανε μαζί την αίτηση, χώρισαν μετά από λίγο και εκείνη δεν έχει ιδέα ότι τον πήραν στο παιχνίδι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Στην Μπλε ομάδα μπαίνει ο πρώην σύντροφος της Μαριαλένας

Περισσότερο... ριάλιτι ενδιαφέρον θα αποκτήσει το Survivor 4, καθώς στο παιχνίδι μπαίνει ο πρώην σύντροφος της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, Σάκης Κατσούλης και μάλιστα, θα ενταχθεί στην ίδια ομάδα, δηλαδή στην Μπλε.

Μαζί με ακόμη δυο παίκτες έφυγαν χθες για Άγιο Δομίνικο και σίγουρα ο ίδιος ανυπομονεί να μπει στο παιχνίδι για να δει κιόλας την έκφραση της πρώην του, αφού δεν έχει ιδέα ότι τον πήραν.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εκπομπή Love it, η Μαριαλένα με τον Σάκη έκαναν μαζί την αίτηση για το Survivor 4, ωστόσο λίγο καιρό αργότερα χώρισαν.

Η γυμνάστρια λοιπόν, δεν γνωρίζει πως η παραγωγή πήρε και εκείνον με αποτέλεσμα να ανυπομονούμε να δούμε την έκφραση της με το που τον δει να μπαίνει στο γύρισμα.

Survivor 4 - Σάκης Κατσούλης: Εκτός από πρώην της Μαριαλένας είναι και γνώριμος της Μαριπόζας

Survivor 4 Μαριαλένα Σάκης

Ο Σάκης Κατσούλης είναι ο νέος παίκτης που αναμένεται να ταξιδέψει για Άγιο Δομίνικο και να ενσωματωθεί στο Survivor 4 όπως αποκάλυψε πρόσφατα η εκπομπή Πρωινό!

Πρόκειται για κούκλο Έλληνα επιχειρηματία που μέχρι πρόσφατα αγωνιζόταν ως τερματοφύλακας σε επαγγελματικές κατηγορίες ενώ είχε χρόνια σχέση με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, με την οποία χώρισε πριν 4 μήνες! Μπαίνει στο παιχνίδι για να διεκδικήσει ξανά την... πρώην του ή το έπαθλο των 100.000 ευρώ;

Ο Σάκης Κατσούλης λοιπόν μπαίνει στο Survivor και εκεί θα βρίσκεται ξανά δίπλα στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία πλέον έχει γυρίσει σελίδα στην ζωή της αφού φέρεται να βρίσκεται σε σχέση με τον τραγουδιστή Γιώργο Λιβάνη! Ωστόσο ο Ατζούν έρχεται και φέρνει... κόλαση!

Εκτός όμως από την Μαριαλένα, ο Σάκης έχει γνωρίζεται με μια ακόμα παίκτρια των Μπλε! Ο λόγος για την Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου με την οποία... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr