Survivor 4: Έφυγαν για Άγιο Δομίνικο οι 3 νέοι παίκτες

1 άνδρας και 2 γυναίκες μπαίνουν στους στίβους μάχης

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Έφυγαν για Άγιο Δομίνικο οι 3 νέοι παίκτες

3 νέοι παίκτες πρόκειται να μπουν στο Survivor 4 και να ενταχθούν στις ομάδες. Μάλιστα, πριν μερικές ώρες έφυγαν από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος για να πάρουν το αεροπλάνο με προορισμό τον Άγιο Δομίνικο.

Η εκπομπή Ευτυχείτε, μετέφερε όλο το κλίμα που επικράτησε στο αεροδρόμιο, ενώ όπως είπε κανένας από τους 3 παίκτες δεν έκανε κάποιο σχόλιο, αφού κιόλας δεν επιτρέπεται από την παραγωγή.

Οι νέοι παίκτες λοιπόν είναι η Νικολέτα Μαυρίδη, η Χριστίνα Κεφαλά και ο Σάκης Κατσούλης. Τι συμβαίνει ωστόσο με τους 2 άνδρες που λεγόταν πως θα μπουν;

Survivor 4 spoiler 16/2: Ποια ομάδα κερδίζει τον δεύτερο αγώνα ασυλίας

Survivor Κόκκινοι ασυλία

Όπως ήδη σας είπαμε, εχθές ο ΣΚΑΙ έκανε τα δικά του κόλπα για να ανεβάσει την τηλεθέαση! Ήταν ευρέως γνωστό ότι κερδίζουν οι Κόκκινοι και άφησε να διαρρεύσουν πληροφορίες για νίκη των Μπλε και... γίναμε ανάκατα! Τέλος πάντων, προχωράμε! Καινούργιο Survivor επεισόδιο σήμερα 16/2 και είμαστε εδώ να σας δώσουμε τα φώτα μας!

Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε για ακόμα μια φορά γκρίνιες, τσακωμούς και επιτέλους έγινε αυτό που εδώ και πολύ καιρό σας έλεγε και σας ξανά έλεγε το Youweekly.gr: Η Μαριπόζα αποχώρησε οικειοθελώς! Μήπως είναι τώρα η στιγμή η παραγωγή να προσθέσει τους νέους παίκτες που βρίσκονται στην αναμονή; Για να δούμε..

Τον πρώτο αγώνα ασυλίας, λοιπόν, τον πήραν οι Κόκκινοι και με μεγάλη διαφορά στο σκορ (10-3) κάτι που δείχνει ξεκάθαρα πως οι Μπλε το άφησαν και λίγο γιατί θέλουν να "αποδεσμευθούν" όσο πιο γρήγορα γίνεται από κάποια "προβλήματα".

Ο δεύτερος αγώνας ασυλίας έχει πάλι ως βασικό στοιχείο το νερό και εννοείται πως όλα θα κριθούν στον στόχο.

Σήμερα, δεν έχουμε μιλήσει και ίσως αργήσουμε γιατί μετά τα χθεσινά θέλουμε να σιγουρευτούμε 100%. Κάποια spoils πάλι λένε Μπλε κάποιοι Κόκκινοι! Για να δούμε... Το μόνο τέλειο σε όλο αυτό είναι ότι πλέον έχουν αποκτήσει νόημα και σασπένς οι στίβοι μάχης!

Μέχρι τότε μπορείτε να δείτε το trailer εδώ!