Survivor highlights 15/2: H οικειοθελής αποχώρηση της Μαριπόζα και ο υποψήφιος προς αποχώρηση Αλέξης Παππάς

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor highlights 15/2: H οικειοθελής αποχώρηση της Μαριπόζα και ο υποψήφιος προς αποχώρηση Αλέξης Παππάς

Χθες το βράδυ (15/2) παρακολουθήσαμε ένα άκρως ανατρεπτικό επεισόδιο του Survivor, με την Μαριπόζα να αποχωρεί οικειοθελώς, τους Κόκκινους να νικάνε την ασυλία, και τον Αλέξη Παππά να βγαίνει υποψήφιος προς αποχώρηση.

Πάμε να δούμε όλα όσα είδαμε χθες καθώς και την τρυφερή ανάρτηση της κοπέλας του Ηλία Μπόγδανου.

Αυτά είναι τα 15/2 highlights του Survivor 4

Τριαντάφυλλος: «Δεν έπαιξε δύο φορές η Ανθή και κερδίσαμε»

Το επεισόδιο της Δευτέρας (15/2) ξεκίνησε στο Survivor 4, με τον Τριαντάφυλλο να παρακαλά να μην παίξει στο αγώνισμα ασυλίας η Ανθή Σαλαγκούδη, καθώς η κόκκινη ομάδα έχει κερδίσει εν τη απουσία της δύο ασυλίες.

Είναι αλήθεια, ότι η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια δεν έχει τις καλύτερες επιδόσεις, αλλά έχουν υπάρξει και περιπτώσεις, όπου έχει ανατρέψει τα προγνωστικά. Είναι, ωστόσο, σπάνιες και ο τραγουδιστής θέλησε να πει… πλαγίως ότι η Σαλαγκούδη είναι η καλύτερη παίκτρια του αντιπάλου.

Survivor Σαλαγκούδη

«Χωρίς εκείνη έχουμε πάρει δύο ασυλίες. Εύχομαι να τους κόψει την χαρά του σίγουρου πόντου, αλλά δεν ξέρω τι μπορεί να κάνει», ήταν μια από τις φράσεις του «Ντάφι», που σίγουρα δε θέλει να τη δει να αγωνίζεται - δείτε εδώ τι συμβαίνει πριν από κάθε αγώνισμα, όταν δεν γράφουν ο κάμερες.

Ξέσπασε ο Κρις - «Έφερα δύο νίκες και δεν μου έδωσαν ούτε ένα κομματάκι πίτσα»

Τα δύο έπαθλα που κέρδισαν οι Μπλε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4, στάθηκαν αφορμή για να ξεσπάσει ο Κρις Σταμούλης ο οποίος χαρακτήρισε τους συμπαίκτες του αχάριστους αφού δεν του έδωσαν ούτε ένα κομματάκι πίτσα ενώ έφερε δύο νίκες στην ομάδα.

Ο δικηγόρος της μπλε ομάδας είχε σημειώσει εξαιρετικές επιδόσεις στο αγώνισμα επάθλου φαγητού, με το μενού να περιέχει πίτσα για τους νικητές, καθώς πήρε δύο νίκες για τους «Μπλε», ενώ η τιμωρία του ιδίου και του Παππά εξαλείφθηκε με την νίκη στο τηλεπαιχνίδι της ίδιας ημέρας (14/2). Εν ολίγοις, κατάφερε με την αγωνιστικότητά του να αφαιρέσει το «βάρος» από την πλάτη του, αλλά τελικά φάνηκε άπληστος.

Survivor Κρις

Συγκεκριμένα, γκρίνιαξε και παραπονέθηκε, επειδή οι συμπαίκτες του δεν του έδωσαν ούτε ελάχιστο από την πίτσα, παρά το γεγονός, ότι ήταν τιμωρημένος. Το αίτημά του αυτό δε θα μπορούσε, άλλωστε, να ικανοποιηθεί, αφού αν κάποιος του έδινε να φάει, θα μπορούσε επίσης να τιμωρηθεί, κάτι που ίσως να ήταν και σκοπός του ενδόμυχα.

Ο Τζέιμς Καφετζής, πάντως, από την πλευρά του τόνισε πως δεν ένιωσε καμία ενοχή, όντας ακόμη έξαλλος με όσα έκαναν οι δύο παίκτες.

Η Μαριπόζα ανακοίνωσε στους συμπαίκτες της την αποχώρησή της

Έριξε τη «βόμβα» στο Survivor η Έλενα Κρεμλίδου, αφού ανακοίνωσε σε όλους και μπροστά στην κάμερα, ότι αποχωρεί από το παιχνίδι, επιβεβαιώνοντας σε απόλυτο βαθμό τις πληροφορίες που σας είχαμε δώσει.

Η κατάσταση της Μαριπόζα ήταν τραγική, αφού ακόμη κι όταν γύρισε από το νοσοκομείο εμφανώς ανανεωμένη, η ίδια δεν άντεχε άλλο τις συνθήκες διαβίωσης και την έλλειψη τροφής, με αποτέλεσμα να πάρει τη δύσκολη απόφαση να φύγει.

Η Κρεμλίδου, κάπως έτσι, είπε πως είναι καλύτερο για τον εαυτό να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης. Με αυτό τον τρόπο, μάλιστα, σημειώνει τη δεύτερη οικειοθελή αποχώρηση, μετά από εκείνη της Έλενας Λιλιοπούλου στο ξεκίνημα του κύκλου αυτού, αποδεικνύοντας πως πράγματι το φετινό Survivor είναι πολύ σκληρό.

Survivor 4: Ο Τριαντάφυλλος έριξε αγιασμό στους συμπαίκτες του

Ο Τριαντάφυλλος κατάφερε να το πάει σε άλλο επίπεδο στο σημερινό επεισόδιο του Survivor μιας και αποφάσισε να ραντίσει με αγιασμό τους συμπαίκτες του και ειδικά τη Σοφία, η οποία αντιμετώπιζε πρόβλημα με το πόδι της.

Ο «παπά-Ντάφι» ξεκίνησε να της ρίχνει αγιασμό για να την ηρεμήσει ενώ κάποια στιγμή εμφανίστηκε μπροστά του και η Ανθή Σαλαγκούδη, για την οποία νωρίτερα είχε ρίξει ένα μικρό καρφάκι. Μόλις την είδε άρχισε να τρέχει πίσω της για να της ρίξει αγιασμό προκειμένου να τα πάει καλά στο παιχνίδι.

Οι παίκτες ξεκίνησαν τα γέλια μόλις τον είδαν και εννοείται πως το παρατσούκλι του, έγινε σύνθημα για όλους.

Επέστρεψε στο παιχνίδι η Σοφία Μαργαρίτη

Σε έξαλλους πανηγυρισμούς «ξέσπασε» η κόκκινη ομάδα στο Survivor, καθώς ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στη Σοφία Μαργαρίτη, ότι συνεχίζει κανονικά στο παιχνίδι, επιβεβαιώνοντας στο έπακρο τις πληροφορίες, που σας μεταφέραμε.

Η μηχανικός βρισκόταν σε πολύ δύσκολη κατάσταση, αφού ο τραυματισμός στο πόδι της της στοίχισε αρκετές μέρες εκτός αγωνιστικής δράσης, με το ιατρικό επιτελείο να επανεκτιμά το ποια είναι τα δεδομένα και να δίνει, τελικά, το «πράσινο φως», μιας και πριν λίγες μέρες ήρθε ειδικός γιατρός από την Τουρκία.

Survivor Λιανός

Ο Λιανός έκανε την ανακοίνωση με… σασπένς, αλλά στο τέλος είχε καλά νέα, με τη Σοφία να δείχνει ανακουφισμένη και την ομάδα της να είναι σαφέστατα χαρούμενη, που θα παραμείνει στις τάξεις της.

Οι Κόκκινοι πήραν την πρώτη ασυλία

Η ασυλία στο Survivor φαίνεται πως ανήκει μόνο στην κόκκινη ομάδα, αφού για ακόμη μια φορά κατάφερε να πάρει τη μεγάλη νίκη στο σχετικό αγώνισμα, με τους Τριαντάφυλλο και Ανθή Σαλαγκούδη να κάνουν… κανονικό πάρτι.

Μετά την ήττα στο αγώνισμα επάθλου φαγητού της Κυριακής (14/2), οι «Κόκκινοι» ήταν αποφασισμένοι και… ευλογημένοι από τον «Ντάφι», παίρνοντας το μεγάλο αποτέλεσμα και παραλαμβάνοντας το μισό τοτέμ, ευελπιστώντας πως θα πάρουν την επόμενη μέρα (15/2) το άλλο μισό.

Survivor Κόκκινοι ασυλία

Το αγώνισμα φαίνεται, ότι τους βοήθησε με την κωπηλασία στην αρχή και το στόχο με τα κρικάκια στη συνέχεια, με συνέπεια να πάρουν την νίκη και να πάνε σε θέση θεατή στο συμβούλιο, όπου η μπλε ομάδα καλείται να ψηφίσει ξανά.

Να σημειώσουμε βέβαια, πως άνθρωποι είμαστε κι εμείς και κάνουμε λάθη. Από την πρώτη μέρα του Survivor, το Youweekly.gr δεν έχει πέσει ποτέ έξω. Να είστε βέβαιοι πως θα παλέψουμε για να σας έχουμε καθημερινά έγκυρα spoils όπως κάνουμε εδώ και τόσο καιρό!

Παππάς: «Έδειξαν μία χαλαρότητα στον αγώνα ασυλίας»

Πανικός επικρατεί στην μπλε ομάδα, με τους Κρις Σταμούλη και Αλέξη Παππά να κατηγορούν, επί της ουσίας, τους συμπαίκτες τους πως έχαναν επίτηδες στο αγώνισμα ασυλίας του Survivor, προκειμένου να ψηφιστούν στο συμβούλιο αποχώρησης.

Η κόκκινη ομάδα ήταν εκείνη, που κέρδισε στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας για την εβδομάδα με το επιβλητικό 10-3 και η αλήθεια είναι, ότι είδαμε πολλές εκπλήξεις, με τον Τριαντάφυλλο να κερδίζει δύο φορές και την Ανθή Σαλαγκούδη άλλη μία ανάμεσα στους πόντους, που παίχτηκαν.

Για το λόγο αυτόν, ίσως, ο Γιώργος Λιανός ήταν εκείνος, που έβαλε λίγο… λάδι στην φωτιά, αφού είπε στον Νίκο Μπάρτζη, ότι δε στενοχωρήθηκε ιδιαίτερα η ομάδα του για την ήττα, υπονοώντας πως έχασε επίτηδες εν όψει του συμβουλίου. Την υποψία αυτή έχουν και οι Κρις-Αλέξης, που ήταν πυρ και μανία με τους συμπαίκτες τους.

Ο Πάνος Καλίδης πήρε την ατομική ασυλία

Οι Μπλε έχασαν τον σημερινό αγώνα της ασυλίας στο Survivor 4 και έτσι, υποβλήθηκαν σε ένα ακόμα αγώνισμα ατομικής ασυλίας. Ο Πάνος Καλίδης έδειξε τη μεγαλύτερη σταθερότητα και έτσι κατάφερε να πάρει το πολυπόθητο κολιέ της ασυλίας.

Η ομάδα ήξερε εξ' αρχής πως θα βγάλει υποψήφιους τον Αλέξη Παππά και τον Κρις Σταμούλη μετά από την μικρή εξόρμηση που είχαν στο δάσος και έτσι, και οι δύο παίκτες τα έδωσαν όλα προκειμένου να πάρουν την ασυλία και να σωθούν.

Παρόλα αυτά, ο Πάνος Καλίδης ήταν αυτός που κατάφερε να μείνει σταθερός μέχρι το τέλος του παιχνιδιού και έτσι έχει τώρα τη δυνατότητα να δείξει έναν ακόμα υποψήφιο προς αποχώρηση.

Έξαλλος ο Κρις με την ομάδα του - «Δεν έκανα κάτι ανήθικο»

Ο Κρις Σταμούλης φαίνεται πως έχει έρθει στο Survivor για να πουλήσει τρέλα, αφού πήγε στο συμβούλιο και είπε, ότι δεν έκανε τίποτα το ανήθικο μαζί με τον Αλέξη Παππά, αν και παραβίασαν ξεκάθαρα τους κανονισμούς της παραγωγής.

Ο δικηγόρος της μπλε ομάδας παραπονέθηκε έντονα για τις κατηγορίες, που αντιμετωπίζει, επιχειρώντας να στρέψει αλλού την κουβέντα, που ξεκίνησε ο Γιώργος Λιανός. Ο Κρις επεσήμανε, ότι δεν αναγνωρίζει το αγωνιστικό κριτήριο, υπό το οποίο ψηφίζεται, με αποτέλεσμα να τσακωθεί με την Άννα Μαρία Βέλλη, τον Νίκο Μπάρτζη, τον Τζέιμς Καφετζή και τον Πάνο Καλίδη ο οποίος ήταν και αυτός που κέρδισε την ατομική ασυλία.

Surivor Μπλε συμβούλιο

Εξέφρασε, δε, για ακόμη μια φορά το παράπονό του για το γεγονός, ότι η ομάδα του δεν του έδωσε έστω μια μπουκιά φαγητό στο κερδισμένο αγώνισμα επάθλου, παρότι αυτό απαγορευόταν, κάτι που του επεσήμανε ο Τζέιμς, με όλη την ομάδα να τον συνεπικουρεί.

Επίθεση έγινε και απέναντι στον Αλέξη Παππά, που πήρε το λόγο και κατηγόρησε τους συμπαίκτες του, ότι τον έχουν βάλει στο στόχαστρο, επειδή έχει τσακωθεί με τον Μπάρτζη.

Ο Τριαντάφυλλος «άδειασε» τον Κρις - «Ο Θεός σου έδωσε ένα μάθημα»

Σε άγριο κράξιμο προς τον Κρις Σταμούλη προχώρησε ο Τριαντάφυλλος στο συμβούλιο του Survivor, ο οποίος πήρε το λόγο τη στιγμή, που οι «Μπλε» τσακώνονταν, όπως άλλωστε συνηθίζει, λέγοντας προς το δικηγόρο, ότι ο Θεός του έδωσε ένα μάθημα για μια παλιότερη άθλια φράση του.

Ο «Ντάφι», που βρέθηκε σε εξαιρετική κατάσταση στο αγώνισμα ασυλίας και νίκησε ξανά τον Νίκο Μπάρτζη, θέλησε να υπενθυμίσει στον Κρις μια πολύ άσχημη φράση του, καθώς είχε πει πως χαιρόταν, που η κόκκινη ομάδα δεν έτρωγε φαγητό.

Survivor Τριαντάφυλλος Κρις

Η παρέμβαση αυτή του καλλιτέχνη οφείλεται στο παράπονο του αντιπάλου του, που παραπονέθηκε πως κανείς από την ομάδα του δεν του έδωσε λίγο φαγητό στο αγώνισμα επάθλου.

«Ο Θεός σου έδωσε ένα μεγάλο μάθημα αδελφέ Κρις, μετά από αυτό που είπες…», ήταν χαρακτηριστικά η ατάκα του Τριαντάφυλλου, που βρήκε την ευκαιρία να εκδικηθεί τον αντίπαλό του για όσα είχε πει τότε.

Χαμός με Βέλλη και Παππά - «Έχεις έναν άνθρωπο έξω που σε βλέπει...»

Σε ένα άγριο «ξεκατίνιασμα» προχώρησαν ο Αλέξης Παππάς και η Άννα Μαρία Βέλλη στο Survivor, με τον ηθοποιό να της επιτίθεται και να αναφέρεται ξανά στη σχέση της με τον Νίκο Μπάρτζη, ρωτώντας την το τι θα νόμιζε, βλέποντας όσα συμβαίνουν στο νησί.

Η μπλε ομάδα φαίνεται πραγματικά σε κατάσταση διάλυσης, μετά την ήττα στο αγώνισμα ασυλίας, με άπαντες να αφήνουν «πυρά» προς τον Κρις Σταμούλη και τον Αλέξη. Ο τελευταίος θέλησε να υπερασπιστεί τον εαυτό του, μιλώντας για το πόσο κοντά έχουν έρθει η Άννα Μαρία και ο Νίκος, προσθέτοντας πως αν ήταν το αγόρι της, τότε δε θα του άρεσε να βλέπει όλα αυτά, που διαδραματίζονται.

Survivor Παππάς Βέλλη

Σε εκείνο το σημείο, η Άννα Μαρία απάντησε τονίζοντας, ότι η προσωπική ζωή της δε θα έπρεπε να αποτελεί θέμα, ακόμη κι αν ήθελε να φλερτάρει τον Νίκο, ενώ συμπλήρωσε πως δεν υφίσταται τέτοιο ζήτημα και δεν τίθεται σε αμφιβολία το πόσο πιστή είναι στη σχέση της.

Υποψήφιος ο Αλέξης Παππάς

Το συμβούλιο αποχώρησης του Survivor ολοκληρώθηκε, με την μπλε ομάδα να ψηφίζει και τον Αλέξη Παππά να είναι ο πρώτος υποψήφιος για αυτή την εβδομάδα, πληρώνοντας φυσικά όσα λάθη έκανε τις τελευταίες μέρες.

Ο ίδιος και ο Κρις Σταμούλης έχουν βρεθεί στο στόχαστρο των συμπαικτών του, μετά το περιστατικό της εξαφάνισής τους για 6 ώρες, επιχειρώντας χωρίς ιδιαίτερο αποτέλεσμα να δικαιολογηθούν, με τον Αλέξη μάλιστα να προχωρά σε άγριο «ξεκατίνιασμα».

Στο τέλος, πάντως, η απόφαση της ομάδας ήταν σχεδόν ομόφωνη, καθώς πέραν μιας ψήφου για τον Τζέιμς και μιας για τον Νίκο, οι υπόλοιποι ψήφισαν τον Αλέξη, δείχνοντας πως ο Κρις… θα ακολουθήσει.

«Αρπάχτηκαν» Τριαντάφυλλος και Παππάς - «Τι έχεις πάθει Αλέξη;»

Η μπλε ομάδα δεν ήταν η μόνη, που επιτέθηκε στον Αλέξη Παππά στο σημερινό συμβούλιο του Survivor, καθώς δέχθηκε «πυρά» και από τον αντίπαλο, με τον Τριαντάφυλλο να τον επικρίνει για τη στάση του απέναντι στις γυναίκες.

Ο ηθοποιός θέλησε για ακόμη μια φορά να τα βάλει με την Άννα Μαρία Βέλλη, με τους δύο να προβαίνουν σε έναν άγριο καβγά σχετικά με την ηθική καθενός. Αμέσως μετά, όμως, ο Τριαντάφυλλος πήρε το λόγο και έκραξε με τη σειρά του τον Αλέξη, τονίζοντας ότι δεν καταλαβαίνει το λάθος του.

Τον κατηγόρησε, φυσικά, ότι είναι μεγάλο σφάλμα να κάνει τέτοια επίθεση κατά των γυναικών του ριάλιτι, προσθέτοντας πως τα κάνει ακόμη χειρότερα εξαιτίας του ότι η Άννα Μαρία βρίσκεται σε σχέση. «Τι έχεις πάθει αγόρι μου; Δεν είσαι αυτός που ήξερα», του είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.