Survivor 4: Οι Κόκκινοι πήραν την πρώτη ασυλία

Με σκορ 10-3 «συνέθλιψαν» τους Κόκκινους

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Οι Κόκκινοι πήραν την πρώτη ασυλία

Η ασυλία στο Survivor φαίνεται πως ανήκει μόνο στην κόκκινη ομάδα, αφού για ακόμη μια φορά κατάφερε να πάρει τη μεγάλη νίκη στο σχετικό αγώνισμα, με τους Τριαντάφυλλο και Ανθή Σαλαγκούδη να κάνουν… κανονικό πάρτι.

Μετά την ήττα στο αγώνισμα επάθλου φαγητού της Κυριακής (14/2), οι «Κόκκινοι» ήταν αποφασισμένοι και… ευλογημένοι από τον «Ντάφι», παίρνοντας το μεγάλο αποτέλεσμα και παραλαμβάνοντας το μισό τοτέμ, ευελπιστώντας πως θα πάρουν την επόμενη μέρα (15/2) το άλλο μισό.

Survivor Κόκκινοι ασυλία

Το αγώνισμα φαίνεται, ότι τους βοήθησε με την κωπηλασία στην αρχή και το στόχο με τα κρικάκια στη συνέχεια, με συνέπεια να πάρουν την νίκη και να πάνε σε θέση θεατή στο συμβούλιο, όπου η μπλε ομάδα καλείται να ψηφίσει ξανά.

Να σημειώσουμε βέβαια, πως άνθρωποι είμαστε κι εμείς και κάνουμε λάθη. Από την πρώτη μέρα του Survivor, το Youweekly.gr δεν έχει πέσει ποτέ έξω. Να είστε βέβαιοι πως θα παλέψουμε για να σας έχουμε καθημερινά έγκυρα spoils όπως κάνουμε εδώ και τόσο καιρό!

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Survivor 4: Επέστρεψε στο παιχνίδι η Σοφία Μαργαρίτη

Σε έξαλλους πανηγυρισμούς «ξέσπασε» η κόκκινη ομάδα στο Survivor, καθώς ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στη Σοφία Μαργαρίτη, ότι συνεχίζει κανονικά στο παιχνίδι, επιβεβαιώνοντας στο έπακρο τις πληροφορίες, που σας μεταφέραμε.

Η μηχανικός βρισκόταν σε πολύ δύσκολη κατάσταση, αφού ο τραυματισμός στο πόδι της της στοίχισε αρκετές μέρες εκτός αγωνιστικής δράσης, με το ιατρικό επιτελείο να επανεκτιμά το ποια είναι τα δεδομένα και να δίνει, τελικά, το «πράσινο φως», μιας και πριν λίγες μέρες ήρθε ειδικός γιατρός από την Τουρκία.

Survivor Λιανός

Ο Λιανός έκανε την ανακοίνωση με… σασπένς, αλλά στο τέλος είχε καλά νέα, με τη Σοφία να δείχνει ανακουφισμένη και την ομάδα της να είναι σαφέστατα χαρούμενη, που θα παραμείνει στις τάξεις της.