Survivor 4: Ο Τριαντάφυλλος έριξε αγιασμό στους συμπαίκτες του

Κυνήγαγε τη Σαλαγκούδη για να την «αγιάσει»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Ο Τριαντάφυλλος έριξε αγιασμό στους συμπαίκτες του

Ο Τριαντάφυλλος κατάφερε να το πάει σε άλλο επίπεδο στο σημερινό επεισόδιο του Survivor μιας και αποφάσισε να ραντίσει με αγιασμό τους συμπαίκτες του και ειδικά τη Σοφία, η οποία αντιμετώπιζε πρόβλημα με το πόδι της.

Ο «παπά-Ντάφι» ξεκίνησε να της ρίχνει αγιασμό για να την ηρεμήσει ενώ κάποια στιγμή εμφανίστηκε μπροστά του και η Ανθή Σαλαγκούδη, για την οποία νωρίτερα είχε ρίξει ένα μικρό καρφάκι. Μόλις την είδε άρχισε να τρέχει πίσω της για να της ρίξει αγιασμό προκειμένου να τα πάει καλά στο παιχνίδι.

Οι παίκτες ξεκίνησαν τα γέλια μόλις τον είδαν και εννοείται πως το παρατσούκλι του, έγινε σύνθημα για όλους.

Survivor 4: «Η χειρονομία του Τριαντάφυλλου είναι προϊόν μοντάζ»

Τις τελευταίες ημέρες χαμός έχει επικρατήσει στα social media, σχετικά με το Survivor 4 και τις κινήσεις των παικτών κατά τη νίκη τους στο κάθε αγώνισμα. Ωστόσο, ο Γιώργος Λιανός ξεκαθάρισε την κατάσταση.

Συγκεκριμένα, πριν λίγες ημέρες κυκλοφορούσε μια φωτογραφία του Τριαντάφυλλου, όπου έκανε μια αισχρή κίνηση προς τις κάμερες όταν η Κόκκινη ομάδα κέρδισε την Μπλε στο αγώνισμα.

Ενώ, στο επίκεντρο του σχολιασμού στα social media μπήκε και η Άννα Μαρία Βέλλη, όταν δημοσιεύθηκε ένα στιγμιότυπο την ώρα που έπαιρνε ένα μπαλάκι της κόκκινης ομάδας, όταν η Καρολίνα είχε φτάσει στο στόχο.

Η απάντηση Λιανού για τον Τριαντάφυλλο και την Βέλλη στο Survivor 4

Ο Γιώργος Λιανός λοιπόν, δέχτηκε πάρα πολλά μηνύματα στο Instagram έπειτα από αυτά τα δυο περιστατικά με αποτέλεσμα να θέλει να ξεκαθαρίσει την κατάσταση δημόσια.

Στον προσωπικό του λογαριασμό δημοσίευσε το παρακάτω κείμενο:

«Επειδή μου στέλνετε πολλά μηνύματα για δύο στιγμιότυπα του χθεσινού αγώνα.

Η χειρονομία Τριαντάφυλλου είναι προϊόν μοντάζ (μαυρισμένο χέρι, ολόλευκη παλάμη, blur στα κάγκελα του πάγκου γύρω από την παλάμη κλπ) Αυτός είναι και ο λόγος που υπάρχει μόνο σε φώτο και όχι σε βίντεο.

Η Άννα Μαρία Βέλλη ξαναπέταξε το μπαλάκι ΕΝΤΟΣ και όχι εκτός αγώνα», έγραψε ο ίδιος.

Survivor Λιανός για Τριαντάφυλλο Βέλλη