Survivor 4: Η προκλητική κίνηση του Τριαντάφυλλου στους Μπλε μετά τη νίκη στο αγώνισμα

Τους σήκωσε το μεσαίο δάχτυλο και τον έπιασε η κάμερα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Η προκλητική κίνηση του Τριαντάφυλλου στους Μπλε μετά τη νίκη στο αγώνισμα

Οι Κόκκινοι σημείωσαν ακόμα μία νίκη στο επεισόδιο της Τρίτης (9/2) στο Survivor και εξασφάλισαν ακόμα μία ασυλία. Λίγο μετά το νικητήριο αγώνα, ο Τριαντάφυλλος δε δίστασε να γυρίσει προς τους Μπλε και να κάνει μία προκλητική κίνηση, σηκώνοντας το μεσαίο δάχτυλο.

Ο ίδιος έχει λάβει μέρος σε αρκετές εντάσεις από την πρώτη κιόλας μέρα που μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης. Μάλιστα στο χθεσινό συμβούλιο ανέβηκαν αρκετά οι τόνοι ανάμεσα σε αυτόν και τον Νίκο Μπάρτζη.

Ο Τριαντάφυλλος δεν χαρίζεται ποτέ στην αντίπαλη ομάδα και μερικές φορές το δείχνει με πολύ αυστηρό τρόπο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το χθεσινό αγώνισμα ασυλίας. Οι δύο ομάδες κατάφεραν να το κάνουν ακόμα μία φορά ντέρμπι, με την Κόκκινη να ξεφεύγει στο 9-9 και να γράφει ακόμα μία νίκη στο σερί της.

Αμέσως μετά τη νίκη του Γιώργου Ασημακόπουλου, σύσσωμη η ομάδα έπεσε πάνω του για να πανηγυρίσει και σε εκείνο το σημείο ο «Ντάφυ» σήκωσε το δάχτυλό του και απάντησε με τον τρόπο του στους αντιπάλους.

Τριαντάφυλλος Survivor

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Survivor 4: Τριαντάφυλλος σε Μπλε ομάδα - «Σας πονάει η αλήθεια»

Στο σημερινό συμβούλιο του νησιού στο Survivοr, είδαμε για ακόμη μια φορά τον Τριαντάφυλλο να κοντραρίζεται με τους Μπλε για το αγώνισμα.

Πιο συγκεκριμένα, οι Μπλε έλεγαν πως η Κόκκινη ομάδα διαλέγει μόνο τον Γιώργο Κοψιδά για να αγωνιστεί επειδή είναι από τους πιο δυνατούς άντρες.

Ωστόσο ο Ντάφι έφερε αντίλογο λέγοντας πως σε πολύ σημαντικό πόντο, τον τελευταίο, διάλεξαν με μια φωνή τον Γιώργο Ασημακόπουλο και οι Μπλε έβαλαν απέναντι του τον Αλέξη Παππά που δεν θεωρείται καλός παίκτης.

Ο Τριαντάφυλλος έκλεισε την κουβέντα απευθυνόμενος στον Μπλε, λέγοντας τους πως πονάει η αλήθεια!

Τριαντάφυλλος κατά της Μπλε ομάδας